Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ennyi legendát egy fesztiválon a 70-es évek óta nem láttál!

Ha nem szeretnéd, hogy csődbe menjen a család, ne beszélj a Desert Tripről apukádnak!
Hirdetés
Hirdetés

The Rolling Stones, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters, The Who . Ezzel a 6 névvel jelentették be a Coachella szervezői a Desert Trip fesztivált, amit idén októberben rendeznek meg Kaliforniában. Közülük akár csak egyet is óriási élmény élőben meghallgatni, de az, hogy 3 nap találkozhasson az ember 6 ilyen legendás zenekarral, az valami egészen elképesztő. Persze nyilván ez megmutatkozik a jegyárakban is, a háromnapos bérletek 400 és 1700 dollár között mozognak, de a legolcsóbb jegyekkel maximum távcsővel lát el az ember a színpadig. A jegyárusítás egyébként jövő hétfőn indul, és valószínűleg még aznap ki is kerül a teltház-felirat, úgyhogy érdemes időben beszerezni a bérletet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés