Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emberek, akik teljesen véletlenül találták meg a hasonmásukat

Mégis mennyi esély lehet arra, hogy teljesen véletlenül megtalálod azt az embert a 8 milliárd közül, aki megszólalásig hasonlít rád? Hát viszonylag kevés, de ezeknek az embereknek sikerült.
Hirdetés
Hirdetés

Vannak akik úgy tartják, rossz ómen, sőt egyenesen a hirtelen halál előjele összetalálkozni a saját hasonmásoddal. A következő emberek vagy nem tudnak az ősi hiedelemről, vagy egyáltalán nem babonásnak, de a mosoly mindenki arcán ott van a következő képeken.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Mégis mennyi esély van arra, hogy ez bekövetkezzen? Több mint hinnénk, íme néhány szerencsés, akivel már megtörtént:

1.

Az alábbi urak egymás mellé kaptak jegyet a repülőgépen, és miután ők is felfedezték a tagadhatatlan hasonlóságot, meg is ünnepelték azt egy sörrel.

boredpanda.com

2.

Ezek a lányok egy plázában futottak össze, tök véletlenül.

boredpanda.com

3.

Ők csak simán egy bárban találkoztak.

boredpanda.com

4.

Ez a két hölgy egy esküvőn találkozott, és semmilyen rokoni szál nem köti össze őket.

boredpanda.com

5.

Amikor a baloldali úr úgy döntött, hogy nyugdíjas korára Essex-be költözik, eleinte nem értette, hogy miért köszöntik az utcán más néven az emberek... Aztán kiderült, hogy a hasonmása már rég ott lakott.

boredpanda.com

6.

A két fiú egy zenei fesztiválon találkozott, a baloldali képen ők láthatóak egymás mellett, a jobboldali képen viszont utólag kicserélték az arcukat... És nincs semmi különbség.

boredpanda.com

7.

A két lány egy házibuliban találkozott, és gyorsan meg is örökítették a pillanatot.

boredpanda.com

8.

A két lány nyaraláson találkozott, és összekeverte őket még a saját családjuk is.

boredpanda.com

9.

Ezek a lányok egy fotózáson találkoztak, és a hasonlóság tagadhatatlan.

boredpanda.com

10.

Miután a bal oldali fiú barátnője többször összekeverte őket a plázában, ők is úgy döntöttek, megörökítik a ritka pillanatot.

boredpanda.com
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés