Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Éhezők viadala-rajongók figyelem! Jövőre jön az előzményregény

64 évvel az eredeti trilógia előtt játszódik majd a történet, ugyancsak Panemben.
Hirdetés
Hirdetés

Az amerikai Scholastic Corporation nevezetű kiadó a minap jelentette be, hogy 2020-ban a boltok polcaira kerül az Éhezők viadala-sorozat előzménytörténete, ami természetesen az eredeti trilógia írónőjének, Suzanne Collinsnak tollából származik.

A történet nem kalauzol új országba, szintén Panemben játszódik majd, 64 évvel a már jól ismert sztori előtt. A 10. Éhezők viadalának kiválasztás reggelén csöppenünk majd bele az eseményekbe. Ahogy azt a regény rajongói már jól tudják, ennek az élet-halál harcnak a kettes körzetből származó Griffin Naysmith volt a nyertese.

Az éhezők viadala: Kiválasztott 2. rész
Az éhezők viadala: Kiválasztott 2. rész
web

Az írónő, Suzanne Collins elárulta, hogy az új történet a sikertelen lázadás utáni években játszódik, amit csak Sötét Napokként emlegetnek. Bemutatja majd, hogy Panem hogyan próbált talpra állni a háború után, és hogy mi mindenre képesek az emberek a túlélésért, mindezt pedig természetesen új karaktereken keresztül.

Plusz jó hír, hogy nagyon úgy néz, hogy film is készül majd a könyvből. A Lionsgate elnöke, Joe Drake ugyanis elárulta, hogy már a könyv írása idején elindultak tárgyalások az írónővel és alig várják, hogy újra együtt dolgozhassanak vele.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés