Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Egyedül, vagy csapatban, de fesztivállapot

Örömködés Sopronból, a Volt Fesztiválról.

Gyerekek, a jó idő lesz lassan a rossz idő, hiszen a meleg hétkor kikerget a sátorból. Na, és számít ez? Nem, mert kinézek, és kézbe kapom a kávét meg a cigit, amitől a legtöbben működünk errefelé.

VOLT Fesztivál - szerda
volt.hu

Boldog az ember, ha baráti társasággal jön. Ha nem, akkor pár perc alatt talál embereket, akiket a jóindulat és a szesz hajt.

MM

Szóval egyedül vagy csapatban, de működik a dolog már évek óta.

VOLT Fesztivál - szerda
volt.hu

Mindegy, hogy pont a fesztivál helyszíne vagy bárhol máshol - a feeling kiterjed a városra.

MM

Mindenki szeret mindenkit, még nem találkoztunk balhézó emberekkel.

MM

Aki idejön, az szeretné jól érezni magát, és a hangulat akár szeretnéd, akár nem, rád ragad.

VOLT Fesztivál - szerda
volt.hu

Elkezded azt is szeretni, akit a való életben jobb helyre küldenél. Egy nagy család, ahol a fekete bárány is előkelő helyet kap, hiszen klisészöveg, de valóban fesztivállapot!

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!