Egy perc sem kellett Molnár Áronnak, hogy kiüsse Rácz Jenőt a Sztárbox szuperdöntőjében

A műsorban azt is bejelentették, hogy 2024-ben jön a folytatás.

Vasárnap este rendezték a Sztárbox gála szuperdöntőit az RTL-en. Összesen három súlycsoportban, női könnyűsúlyban, férfi középsúlyban és férfi nehézsúlyban csaptak össze a celebek.

Először Dobos Evelin és Berki Mazsi mérkőzött meg egymással. Mint később kiderült, ez volt az egyetlen meccs, amit végigbokszoltak a hírességeket.

Végül pontozással Berki Mazsi nyert, így övé lett a kategória győztesének járó öv is.

A második meccsen Brasch Bence és Árpa Attila küzdöttek meg egymással. A rendező-műsorvezető a mérkőzés előtt azt mondta, tudja, hogy esélytelen, de azért szeretne ő is beleszólni a meccs alakulásába. Mint azonban később kiderült, jött a papírforma, és az 51 éves Árpát kiütötte ellenfele, már a második menetben. Így végül Brasch Bence nyerte a férfi nehézsúly kategória övét.

RTL Sajtóklub

A harmadik meccset nagy izgalmak előzték meg. Ezt ugyanis Molnár Áron és Rácz Jenő vívta, utóbbi mindkét, eddig lejátszott meccse izgalmasra sikerült.

A sztárséf most azonban hamar feladta a küzdelmet, már az első menetben olyan pofont kapott, amitől alkalmatlanná vált a meccs folytatására. Így ebben a kategóriában Molnár Áron lett a bajnok.

RTL Sajtóklub

A szuperdöntőben egyébként azt is bejelentették, hogy 2024-ben ismét visszatér a Sztárbox, ami az idei év egyik legnézettebb showműsora lett, folyamatosan legyőzte TV2-es ellenfelét, a Sztárban Sztár leszek!-et is.

A bokszgála nemcsak a celebek üzengetésétől, Egymásnak üzenget a vasárnapi Sztárbox meccs előtt Rácz Jenő és Istenes Bence 2023. November 22. 17:59 hanem az időközben kialakult botrányoktól is hangos volt. Mint arról mi is beszámoltunk, a Médiatanács két epizód ellen is eljárást indított. Álláspontjuk szerint az egyik epizódban Kabát Peti kiütése volt veszélyes Most Rácz Jenő és Kabát Peti boxmeccse miatt indít eljárást az RTL ellen a Médiatanács 2023. December 08. 14:04 a gyermekekre nézve, míg egy másikban az Istenes Bencének szurkolók trágár kifejezései Fekete Pákó és a Sztárbox miatt is eljárást indít az RTL ellen a Médiatanács 2023. November 30. 14:21 voltak nem megfelelőek a korhatár-besorolás tekintetében.

RTL Sajtóklub

A műsorról készült kritikánk ide kattintva Kiütésekkel és bénázásokkal indult újra a Sztárbox az RTL-en 2023. October 30. 21:15 olvasható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!