Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy olasz cukrász mutatta meg desszertjeivel, hogy milyen az izgalmas süti

Azért ettől még ugyanúgy vonzó marad egy sima bolti keksz.
Hirdetés
Hirdetés

Nincs is annál jobb, mint amikor bemegyünk egy cukrászdába, megrendeljük a kedvenc süteményünket, és boldogan tapasztaljuk, hogy nemcsak, hogy ismét tökéletesen eltalálták az ízvilágot, de még esztétikai élvezetet is nyújt, szinte kényeztetve a szemeinket.

Olasz desszertek
www.boredpanda.com
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk ebben a helyzetben. Igyekszünk mindennek utána járni. Szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked! Támogasd a független újságírást! Most különösen fontos.
Támogatom

Na persze a kinézet általában csak másodlagos szempont, másrészt pedig amúgy sem szokás hatalmas elvárásokat támasztani egy-egy süti kinézetével szemben, úgy értve, hogy mondjuk nyilván nem várható el, hogy munkagépeket és dolgozó munkásokat ábrázoljon. Már pedig erre is van példa.

Egy olasz cukrászdában, Monza városában egy Matteo Stucchi nevű látványcukrász valószínűleg nagyon megunhatta már az átlagos kinézetű tömeg gyártott édességeket, és úgy döntött, hogy egy kicsit megreformálja az ipart és a lehető legváltozatosabb módokon dobja fel az időnként unalmasnak tűnő kínálatot.

Olasz desszertek
www.boredpanda.com

Azért mi sem panaszkodnánk, ha ilyen formában tálalnák elénk a desszerteket. Van itt minden a tábortűztől elkezdve, az építkezésen át, a csoki folyón evező kalandorokig.

A galéria a képre kattintva tekinthető meg.

Olasz desszertek
Olasz desszertek
www.boredpanda.com
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés