Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Íme a világ leghaszontalanabb weblapja

Az oké, hogy Drake tud jó zenét csinálni, de mi köze ennek az időjáráshoz?
Hirdetés
Hirdetés

Épp uralja a világot Drake - One Dance című slágere. Erre pedig nincs is egyértelműbb bizonyíték, minthogy a dal a bolygó zenei ízlését tükröző Billboard Hot 100 legtetején csücsül. Ha esetleg valaki nem hallotta volna még a muzsikát, hát ne habozzon rányomni a play gombra az alábbi videón.

Beszállsz, hogy duplázhassunk? Még 20 évet a független tájékoztatásnak!
Támogatom

Drake egyébként egy kanadai előadó, aki már korábban is vetett ki magából világslágert, a Világ pedig egy időjárás jelentő weblapot az ő arcával. A drakeweather.com valószínűleg a világ leghaszontalanabb weblapja, lévén, hogy fogalmunk sincs jelen pillanatban melyik ország időjárását mutatja. Jah, és mindössze ennyit tud.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés