Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Dögös gyilkológép a Kill Bill 3-ban?

A kérdés már többször felmerült és úgy látszik se Tarantino, se az eredeti színészek (mármint, akik túlélték) nem zárkóznak el az ötlet elől. De hogyan is nézne ki a film maga?
-----

Veszélyes dolog a második és harmadik rész, gondoljunk csak a Mátrix 3 -ra, de a Kill Bill esetében a második is kiválóan sikerült. Ennek oka valószínűleg az, hogy a két filmet egymás után, szünet nélkül forgatták le. Ehhez képest, ha lesz harmadik rész, annak elég nagy kihagyással állnak neki.

Nyugat.hu

Ez azért van, mert a két film így is tökéletes egészet alkot, illetve azért, mert a harmadik részhez (legalábbis az eredeti koncepció szerint) meg kellett várni, hogy Nikkia (Ambrosia Kelley) felnőjön. Miután az anyját megölték, ő kezdené el üldözni Uma Thurmant, legalábbis a még nem létező harmadik részben. A kislány amúgy már 20 éves, és ha tényleg ő szerepelne a filmben, akkor még nagyobb érdeklődéssel várnám!

Az előző film erős jelenete, amikor a kis Nikkia szembenéz anyja gyilkosával:

Nyugat.hu

Ez pedig már ő, fiatal felnőttként:

Ambrosia Kelley
Nyugat.hu

Tarantino nem zárkózik el a harmadik rész lehetőségétől, de egyelőre lekötik az új ötletei. Ha megint elkapja az a hangulat, ami akkor, talán tényleg lesz ebből valami.

Van hangulata

Én szívesen szembenéznék (olcsó poén) még egy utolsó Kill Bill -filmmel, függetlenül attól, hogy Tarantino mostani munkái is zseniálisak, sőt! De azért jólesne ugyanaz a hangulat, csak egy új filmben, amit nem láttam még hatezerszer.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra