Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Divattervezők, akik nem hajlandóak öltöztetni Melania Trump nagyasszonyt

Az új First Lady egy ideig kénytelen lesz nélkülözni az egyedi tervezésű Marc Jacobs és Tom Ford darabokat.
Hirdetés
Hirdetés

Melania Trump nemsokára Michelle Obama helyére lép. Az elnökké avatás ceremóniája mindig izgalmakkal teli. Egymást tapossák többek között a neves divattervezők, hogy elnyerjék a leendő First Lady kegyeit és olyan darabot alkothassanak, ami aztán legalább négy évig kering majd képek formájában. Nos, férje ellentmondásos hírnevének köszönhetően Melania Trump esetében ez kicsit másképp alakult.

irishnews.com

Természetesen jelentkező azért itt is akad dögivel, de nem mindenki él-hal a feladatért, hogy Trumpnét öltöztesse. Az új First Lady a szilvesztert egy Dolce&Gabbana ruhában ünnepelte. Ezt követően Stefano Gabbana meg is jegyezte: Melania Trump csodásan festett aznap este. A médiának több sem kellett persze, rögtön elindult a vádaskodás: az olasz tervezők imádják és támogatják Trumpot, hogy is képzelik. Domenico Dolce és Stefano Gabbana tervezők aztán persze közölték, hogy a kijelentés csakis az ízlésüket, nem pedig politikai nézeteiket tükrözi.

Vannak azonban olyanok, akik nem hogy dicsérik, sokkal inkább elzárkóznak a lehetőség elől, hogy bármit is készítsenek Miss Trumpnak.

Getty

Christian Siriano

Siriano azért próbált diplomatikus maradni. Közölte, hogy jelen állás szerint semmiképp sem tervezne az új First Lady-nek. A jövőbeli közös munka pedig attól függ, hogy hogy alakulnak a dolgok a következő négy évben.
Getty

Marc Jacobs

Marc Jacobs egy pillanatig sem áltatja az elnökcsaládot. Világosan kijelentette, hogy jobb dolga is akad annál, hogy Melania Trumpot öltöztesse. A fölös energiáit és ötleteit pedig inkább annak szenteli, hogy segítsen azokon, akiket majd Trump tönkretesz.
Getty

Tom Ford

Néhány éve már felkértek, hogy tervezzek ruhákat Melania Trumpnak. Már akkor is visszautasítottam a felkérést. Nem feltétlenül képviseli azt, amit én. A First Lady, még ha Hillary is nyert volna - akire mellesleg szavaztam - sem viselhetné a ruháimat.

- nyilatkozta Tom Ford a The View -nak. Nos, egyre nyilvánvalóbb, hogy ki melyik oldalon áll.
Getty

Sophie Theallet

Theallet nyílt levélben közölte mondanivalóját, ami nem mást, mint hogy nem hajlandó tervezni a következő First Lady-nek, sőt azt sem szeretné, hogy bármivel kapcsolatban összefüggésbe hozzák a Trump családdal. A szexista, rasszista és xenofób kijelentések, melyek Trump kampányának kulcselemei voltak, ugyanis semmilyen formában nem találkoznak az ő nézeteivel.
Getty

Derek Lam

Az amerikai tervező nem akart előítéletekkel teli nyilatkozatot adni, azt azért hozzátette: bár tiszteli a kormányt és a politikát, önmeghasonlás lenne Melania Trumpnak dolgozni. Energiáit Sirianóhoz hasonlóan inkább szentelné valami nemes ügynek, minthogy részese legyen a Trump uralomnak.


A fent említett ellenállók táborát egyébként számos divattervező erősíti. Többek között Phillip Lim, Humberto Leon, Timo Weiland és Naeem Khan is kifejtette véleményét, miszerint a következő First Lady-nek nem fognak egyedi ruhát kreálni és örülnének, ha Melania Trump egyáltalán nem viselné a nevükkel fémjelzett darabokat.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés