Hirdetés
Hirdetés

Egy év múlva visszatér Wonder Woman

És teljesen új szerkót is kap Gal Gadot.
Hirdetés

A Wonder Woman 1984 címet viselő második rész a tervek szerint 2020. június 5-én kerül majd az amerikai mozikba. A film hivatalos oldalain rántották le a leplet a premierdátumról pontosan egy évvel előtte, azaz 2019. június 5-én, szerdán.

A nagy bejelentéssel pedig kaptunk egy hivatalos posztert is a rendezőnek, Patty Jenkinsnek hála. A plakáton egy teljesen új szerkóban látható a dögös szuperhős: tetőtől talpig arany páncélba bújtatták.

Patty Jenkins azt is elárulta Twitter-posztjában, hogy sajnos nem vesznek részt az idei San Diego Comic-Conon, ami az elmúlt évek alatt a legnagyobb filmes és képregényes rendezvénnyé nőtte ki magát az USA-ban. Ahogy sok más filmnél és sorozatnál, úgy a Wonder Woman promócióját is itt kezdték volna el az első hivatalos előzetessel meg ilyenekkel, de így sajnos majd csak decemberben ugranak neki a reklámkampánynak.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!