Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hallod, Guetta már megint mit művelt!!!!!!!

De tényleg mi volt már ez a Szigeten, egy zseni ez az ember!
Hirdetés
Hirdetés

A fényes konfettiken megcsillan a színes lézer, 60 ezer boldog, gyönyörű ember teste és lelke válik eggyé a színpad előtt, eltűnnek a nemzetek, eltűnik a politika, eltűnnek a háborúk, csak a szeretet marad, sikolt a zene, tornyosul, omlik, a kiállás végén egy pillanatra kihagy a szívem, hogy a dropnál egy ütemre dobbanhasson a többiekével. Felcsapnak a lángcsóvák a színpad elején, mindenki táncol, mindenki boldog, és én tudom, hogy biztonságban vagyok, mert bármi is történjen, ezt az élményt már soha senki nem veheti el tőlem.

sziget.hu
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

És azt tudtátok, hogy az egyik legnagyobb sláger, a Sexy Bitch beatjét egy Magyarországra tartó repülőn írta a mester, amikor a 2008-as Balaton Soundra jött fellépni? Valószínűleg erről akart megemlékezni, amikor a koncert alatt többször is, amolyan balatonlellei diszkósan lehúzta tökig a zenét a szám közepén, hogy így énekeltesse a közönséget. Én azt hittem, hogy ez már jó pár éve béna, de működött, a közönség énekelt, egymás szemébe nézünk, és üvöltöttük, hogy "Damn you're a sexy bitch!" Hiába, az igazi zseniken nem fognak a trendek, ők diktálják azt, a legnagyobbak pedig attól sem riadnak meg, hogy olyan dolgokhoz nyúljanak vissza, amit úgynevezett "szakmabeliek" cikinek tituláltak. Mégis kik ők David Guettához képest? Respekt, papa!

sziget.hu

David Guetta, Sziget 2016: 11/10

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés