Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hallod, Guetta már megint mit művelt!!!!!!!

De tényleg mi volt már ez a Szigeten, egy zseni ez az ember!
Hirdetés
Hirdetés

A fényes konfettiken megcsillan a színes lézer, 60 ezer boldog, gyönyörű ember teste és lelke válik eggyé a színpad előtt, eltűnnek a nemzetek, eltűnik a politika, eltűnnek a háborúk, csak a szeretet marad, sikolt a zene, tornyosul, omlik, a kiállás végén egy pillanatra kihagy a szívem, hogy a dropnál egy ütemre dobbanhasson a többiekével. Felcsapnak a lángcsóvák a színpad elején, mindenki táncol, mindenki boldog, és én tudom, hogy biztonságban vagyok, mert bármi is történjen, ezt az élményt már soha senki nem veheti el tőlem.

sziget.hu

És azt tudtátok, hogy az egyik legnagyobb sláger, a Sexy Bitch beatjét egy Magyarországra tartó repülőn írta a mester, amikor a 2008-as Balaton Soundra jött fellépni? Valószínűleg erről akart megemlékezni, amikor a koncert alatt többször is, amolyan balatonlellei diszkósan lehúzta tökig a zenét a szám közepén, hogy így énekeltesse a közönséget. Én azt hittem, hogy ez már jó pár éve béna, de működött, a közönség énekelt, egymás szemébe nézünk, és üvöltöttük, hogy "Damn you're a sexy bitch!" Hiába, az igazi zseniken nem fognak a trendek, ők diktálják azt, a legnagyobbak pedig attól sem riadnak meg, hogy olyan dolgokhoz nyúljanak vissza, amit úgynevezett "szakmabeliek" cikinek tituláltak. Mégis kik ők David Guettához képest? Respekt, papa!

sziget.hu

David Guetta, Sziget 2016: 11/10

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés