A Vad Angyal szívtiprójával és Csobot Adéllal jön idén a Dancing with the Stars

Facundo Arana mellett egy sor hazai híresség is táncparkettre lép a TV2 showműsorának harmadik évadában.
-----

Ma este lehullt a lepel, kik lesznek a Dancing with the Stars harmadik évadának szereplői.

A TV2Play.hu-n közvetített élő sajtótájékoztatón az egyik műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna és az online műsorvezető, Gelencsér Tímea jelentette be annak a 10 sztárnak - illetve az ő profi táncpartnerük - nevét, akik idén harcba szállnak a Dancing with the Stars győztes trófeájáért.

E szerint idén feltűnik a műsorban:

 • Kulcsár Edina modell, influenszer
 • Vavra Bence énekes
 • Pap Dorci korábbi Exatlon-szereplő
 • Bárdosi Sándor ökölvívó
 • Zimány Linda modell, jogász
 • Iván Bence paralimpikon
 • Rubint Réka fitnessguru
 • Somhegyi Krisztián
 • Csobot Adél énekes
 • és Kökény Attila énekes
 • Megváltozik a zsűri is, melyben ezúttal Ördög Nóra és Bereczki Zoltán mellett Szente Vajk és Juronics Tamás foglal majd helyet.

  Mellettük érkezik a showba idén a Vad angyal című sorozat szívtiprója, Facundo Arana is, akinek szerepe még nem tisztázott az idei évadban, de az a műsorvezetők ígérete szerint hamarosan kiderül.

  Alig nézte valaki korábban is

  A Dancing with the Stars első évada 2020-ban indult, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezetésével. Mivel abban az évben a járvány miatt elmaradt az RTL-es X-faktor, ezért szombat este mondhatni komoly ellenfél nélkül ment a show, viszonylag jó nézettséggel.

  Idén már harmadszorra tér vissza a show.
  TV2 Csoport

  2021-ben viszont már fordult a kocka, és az X-faktorral szemben szinte alig volt valaki, aki nézte volna a TV2-es showműsort, nézettsége többször a 18-49-es, mérvadó korosztályban a 10%-os lélektani határ közelében volt , ennek ellenére a több száz millió forintos produkcióból új évadot rendelt a csatorna, amely idén - vélhetően októberben - új etappal tér vissza a TV2 képernyőjére. A műsorvezetők személye nem változik, immáron harmadszorra tér vissza Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetőként a műsorba.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Kapcsolódó cikkeink

  Változások jöhetnek a Dancing with the Starsban

  Az új szereplőket hamarosan bejelentik, és akár az is kiderülhet, kik maradnak, és kik mennek a zsűriből.

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!