Egy csomószor kisétált a Jóbarátok-reunion forgatásáról Jennifer Aniston

Azt mondja, túl naivan állt hozzá a dologhoz.
-----

Mindenki tűkön ülve várta a Jóbarátok-reuniont, nyilván nemcsak a rajongók, hanem a stáb is, hiszen elég ritkán sikerül összehozniuk olyan találkákat, hogy mindenki ott tud lenni. Viszont, mint azt most Jennifer Aniston is elmondta a The Hollywood Reporternek, azért keserédes volt ez az egész mindenkinek.

NBC

„Nehéz dolog ez az időutazósdi. Szerintem nagyon naivan álltunk hozzá. 'Biztos tök jó lesz. Hát újra felépítik a díszleteket, minden pont ugyanolyan lesz, mint anno' – gondoltuk. Aztán ott vagy és rájössz, hogy abba nem gondoltál bele, hogy mi minden is történt, amikor legutóbb itt voltál. Szóval meglepett a felismerés, hogy 'Helló múlt, emlékszel rám? Rémlik, hogy mekkora szívás volt? Azt hitted, hogy minden csodálatos lesz, de igazából életed legnehezebb időszaka volt'” – mesélte az 52 éves színésznő.

Azt is elmondta, hogy nagyon sok volt ez érzelmileg, ráadásul a kamerák is rátettek egy lapáttal a dologra, így volt jó néhány alkalom, amikor ki kellett sétálnia a forgatásról, mert egyszerűen nem bírta. Azt nem részletezte, hogy pontosan mit nem bírt, annyit mondott, hogy személyes jellegű dolgokról van szó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!