Egy csomószor kisétált a Jóbarátok-reunion forgatásáról Jennifer Aniston

Azt mondja, túl naivan állt hozzá a dologhoz.
-----

Mindenki tűkön ülve várta a Jóbarátok-reuniont, nyilván nemcsak a rajongók, hanem a stáb is, hiszen elég ritkán sikerül összehozniuk olyan találkákat, hogy mindenki ott tud lenni. Viszont, mint azt most Jennifer Aniston is elmondta a The Hollywood Reporternek, azért keserédes volt ez az egész mindenkinek.

NBC

„Nehéz dolog ez az időutazósdi. Szerintem nagyon naivan álltunk hozzá. 'Biztos tök jó lesz. Hát újra felépítik a díszleteket, minden pont ugyanolyan lesz, mint anno' – gondoltuk. Aztán ott vagy és rájössz, hogy abba nem gondoltál bele, hogy mi minden is történt, amikor legutóbb itt voltál. Szóval meglepett a felismerés, hogy 'Helló múlt, emlékszel rám? Rémlik, hogy mekkora szívás volt? Azt hitted, hogy minden csodálatos lesz, de igazából életed legnehezebb időszaka volt'” – mesélte az 52 éves színésznő.

Azt is elmondta, hogy nagyon sok volt ez érzelmileg, ráadásul a kamerák is rátettek egy lapáttal a dologra, így volt jó néhány alkalom, amikor ki kellett sétálnia a forgatásról, mert egyszerűen nem bírta. Azt nem részletezte, hogy pontosan mit nem bírt, annyit mondott, hogy személyes jellegű dolgokról van szó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!