Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

ByeAlexék bekarmoltak és írtak belőle egy dalt

Sőt, a Margaret Island is vadi új muzsikával jelentkezett.
Hirdetés
Hirdetés

Hát nem tudom ki, hogy van vele, de elég elviselhető volt nekem ez a mai hétfő. Egy ideje egyébként tökre meg vagyok barátkozva a hét első napjával. Bár tudom, az emberiség túlnyomó része elég nehezen viseli, hogy két nap szabad után - na jó ez sincs sajna kőbe vésve, mert ugye sokan hétvégén is éppen úgy dolgoznak, mint a hét többi napján (az újságírók is) - újra fel kell venni az élet ritmusát. Csúnya szóval élve, dolgozni kell menni, meg iskolába.

Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

Na de a lényeg, hogy még a legcudarabb hétfőt is megszépíti, ha két új magyar dalt is talál az ember estére. Pont ez történt ma. Itt van máris ByeAlex újdonsága. Ha pedig a klip előtti szövegnek is lehet hinni, akkor a Pixával dalt alkotó Slepp be van karmolva. Ennyi.

Jah az meg lehet, hogy csak nekem újdonság, hogy az Anti Fitness Klub, bocsánat, az egykori Anti Fitness Klub dobosa Fekete Balázs már Alexékkal nyomja. Engem most ez meglepett.

Nem úgy, mint a Margaret Island, akik ma adták ki új daluk, a Dunna videoklipjét. Amiben a komoly folkos hangzás a most oly' divatos boomerang app-hoz hasonló vágással lett összepakolva. Nagyon jó lett! Engem megvett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés