Börtönbe vonul Manuel

Azt, hogy miért kellett bevonulnia, nem tudni. De azt ígérte, hamarosan mindent tisztázni fog.

Egy hónapra börtönbe vonul Manuel - a hírt maga az énekes jelentette be közösségi oldalán, amit a Blikk vett észre.

„Holnaptól eltűnök pár hétre, mert meg kell kezdenem a rám kiszabott, közel 1 hónapos szabadságvesztést fogházban egy régi ügy miatt. Röviden annyi, hogy 2017-ben letartóztattak engem és pár barátom egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége. Azért árnyaltabb a sztori, szóval, ha kijöttem (lehet), adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban. A pólókat először poénból csináltam szűk körben, barátoknak, viszont szerintem jól mennek, szóval végül úgy döntöttem, droppoljuk, és a bevétel rám eső részét teljes mértékben a Noé Állatotthon Alapítványnak ajánlom fel! ALL LOVE!” - írta az előadó.

Azt, hogy a börtönbe vonulásnak van-e köze ahhoz a 2017-es ügyhöz, amikor Manuel több társával ellopta a Noé Állatotthon adománygyűjtő ládáját és a benne lévő pénzt, nem tudni. Mindenesetre az ügy részleteire hamarosan fény derül, legalábbis az előadó a posztban ezt ígérte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!