Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bőrtáskába rejtett életek

Mert a kegyetlenség nem divat!
-----

Valószínűleg sokak számára ismerősen cseng a PETA név. Ők azok az aktivisták, akik szinte semmitől sem riadnak vissza, ha az állatok életéről van szó. A repertoár széles, hiszen láthattunk már tőlük számtalan szívfacsaró kisfilmet, ugyanakkor a vegetarianizmusért szexszel kampányoló videót is. Ezt az elkötelezettséget bizonyítja legújabb, Behind the Leather mozgalmuk is, amivel valószínűleg minden jóérzésű embernél betalálnak.

Bár a videóban szereplő, a helyzethez képest egészen jól reagáló vásárlók valószínűleg csak statiszták, az üzenet kétségtelenül brutális. Ahogy az sejthető, a táskákban, kabátokban és egyéb kiegészítőkben található hús és belső szervek csak egy ügyes szakember keze munkája, de valljuk be, nagyon is élethű mások. A videót gyengébb lelkületűeknek nem, csak dühös állatvédőknek és bőrtáska-mániákusoknak ajánljuk.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra