Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Borból szájfény? Ó, igen!

Ezennel egy újabb álmunk válik valóra.
Hirdetés
Hirdetés

Vörösbort inni csodálatos dolog. Ám, amikor az ember lánya egy hosszú este végén a tükörbe néz, s látja azokat a levakarhatatlan, bor-hagyta lilás foltokat a száján - az már kevésbé csodás. Kenegessük tehát borból készült szájfénnyel magunkat et voila - két legyet üthetünk egy csapásra.

Instagram.com/Labiotteofficial
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk ebben a helyzetben. Igyekszünk mindennek utána járni. Szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked! Támogasd a független újságírást! Most különösen fontos.
Támogatom

A koreai Labiotte cég tette a forradalmi lépést, miszerint egyéb természetes összetevők mellett vörösbort kevertek a hozzávalók közé. Így kapjuk meg a rúzsok, szájfények és ajakápolók egész hadát, melyek a rosétól kezdve egészen a legsötétebb pinot noirig lefednek minden árnyalatot.

És ha a természetes összetevők, a bor és a bor jótékony antioxidáns tartalma még nem lenne elég a teljes extázishoz, vessünk egy pillantást a kivitelezésre. Igen, azok bizony miniatűr boros üvegek. Mi másban is lehetne prezentálni egy ilyen mesés dolgot... A választás egyértelmű.

A cég honlapját nézve azonban akad egy kis probléma: bár választhatunk angol menüt, a pénznem kifundálásához és a rendelés részleteihez úgy tűnik, mégis csak meg kellene tanulnunk koreaiul. Vagy ezt az opciót választjuk, vagy nemes egyszerűséggel körülnézünk más portálokon is. De ilyen vételt ki ne hagyjunk, semmi pénzért sem nem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés