Biszexuális lett Superman

Aktuálisabb nem is lehetne, hiszen október 11. a hivatalos coming out nap.
-----

Nagyot lépett a DC: a képregények jelenlegi Supermanje, Clark Kent fia, Jon Kent ugyanis coming outol a Superman: Son of Kal-El legfrissebb számában, ami egyébként november 9-én kerül a boltok polcaira - írja a The Hollywood Reporter.

És hogy miért épp most, közel egy hónappal a megjelenés előtt derült ez ki? Nos, azért, mert október 11. a hivatalos coming out nap, vagyis magyarul az előbújás napja. Szóval aktuálisabb nem is lehetne a dolog.

Jon Kent és pasija.
DC Comics

„Mindig hangoztattam, hogy mindenkinek szüksége van hősökre és mindenki megérdemli, hogy lássa önmagát a hőseiben. Hálás vagyok a DC-nek és a Warner Bros.-nak, hogy megvalósulhatott ez az ötlet. Superman szimbóluma a reménynek, az igazságnak és az igazságosságnak. Most már ennél többet is képvisel a címere. Most már még több ember láthatja magát viszont a legerősebb képregényhősében” – nyilatkozta az egyik író, Tom Taylor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!