Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bill Gateséknél szigorú szabályok vonatkoznak a telefonozásra

A világ leggazdagabb embere nem csak az üzletre figyel, hanem a szerettei biztonságára és a kapcsolataik ápolására is.
Hirdetés
Hirdetés

Mindenki olvasott már olyan cikkeket, amik egészségesebb életet ígérnek, viszont a feltétel az, hogy pár órára megváljunk imádott telefonunktól.

billgates
Dívány

Nem hiszem, hogy csak velem fordul elő olyan, hogy megfogadom egy ilyen cikk olvasásakor, hogy ezután betartom a hasznos ötleteket és nagyon egészségesen fogok élni. Rendszerint azzal végződnek ezek az elképzelések, hogy másnap ugyanúgy telefon mellett alszom el és lőttek az egészséges életmód dolognak.

billgates
tumblr

Bill Gates szigorú szabályokkal óvja gyerekeit az okostelefonoktól. Nagyon otthon van a témában, tehát pontosan tudja, hogy mekkora látóteret biztosít egy ilyen kis eszköz, és ez a látótér, például online közösségek, vagy fake hírek, tanácsok formájában mennyire veszélyes is lehet a még naiv gyerekekre. Emiatt a gyerekei kizárólag 14 évesen kaphattak először telefont. (természetesen csak Windows alapú operációs rendszerrel)

billgates
TeckLyfe

Gates arra is gondol, hogy a családi étkezések is értékesen teljenek. Az a szabály náluk, hogy ilyenkor senki sem telefonozhat, sőt, az asztalhoz sem hozhatják a készülékeket. Szerintem ez egy tök jó elképzelés, mert manapság egyre kevesebb család ebédel együtt, főleg anélkül, hogy a telefonukat nyomkodnák kaja közben.

Hirdetés
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat@hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés