Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Barátok közt: Kardos Eszter megy, Kálid Artúr jön

Nehéz, de izgalmas szakasz jön mindkét színész életében.
-----

Karos Esztert ma láthatjuk utoljára a népszerű magyar sorozatban. Terhessége miatt távozik a műsorból.

„Gyakorlatilag bármikor jöhet a baba. Várom, hogy egyedül legyek a testemben, mert azért az utolsó napok elég durvák. Nem panaszkodom, ez teljesen természetes. Várom, hogy a karomban tarthassam. (…) Sokkal aktívabb volt ez a terhességem, mint az első, hiszen már van egy hároméves fiam, akivel akkor is játszani kell, ha kicsit pihenni szeretnék” -kezdte a RTL Klub Reggelijében a színésznő, írja az nlc.hu.

Vanda szerepében Eszter egy második életet élt le, amitől most búcsúznia kell. "Ebben a sorozatban nőttem fel, ez volt a második családom, nehéz elengedni. De most új élet vár, és minden vég valaminek a kezdete” - mondta.

A sorozatban az elhunyt katonát, Bartha Krisztiánt kísérik majd utolsó útjára Menyhért atyával. Az atya szerepét kapja meg Kálid Artúr, aki úgy érzi merész lépésre szánta magát, amikor elvállalta a szerepet.

"Nehéz jelenettel kezdtem; épp a temetésen tűnök fel először, ami nagy koncentrációt igényelt a szövegtanulás során is, hiszen a bibliai mondatok és a patetikus hangnem nincs jelen a mindennapjainkban. Bár első hallásra merésznek tűnt, hogy épp én alakítok katolikus papot, de utánanéztem, és kiderült: Magyarországon két színes bőrű atya is tevékenykedik" - mondta az nlc.hu-nak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!