Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az idei évben sem volt mémekből hiány!

here come dat boi o shit waddup.
Hirdetés
Hirdetés

Aki követi a közösségi oldalakat, vagy legalább az aktuális híreket, annak ismerős lehet, hogy idén a sírás-rívástól kezdve, az idegességen át a kárörvendésig minden volt és hogyan is lehetne az érzelmeket jobban kifejezni, mint mémekkel. Hogy lehet-e az alábbi alkotásokat fokozni, azt bízzuk a jövőre, de most itt az idő, hogy áttanulmányozzuk az internet szüleményeit.

Confused Mr Krabs (Zavarodott Rák úr)

gagadaily.com

Megvan az az érzés, amikor 1-2 napot hiányzol suliból, majd visszamész és mintha megváltozott volna az egész világ? Vagy amikor a pénztárnál már a következő jön, te meg még ész nélkül pakolod a cuccokat a szatyorba? És amikor éjjel 1-kor már csak egy cicás videót nézel meg, aztán a következő pillanatban már hajnali 4 van?

Me at the beginning of 2016, me at the end of 2016 (Én 2016 elején, én 2016 végén)

twitter.com

Hosszú, megterhelő és eseménydús évet hagyunk magunk mögött. Ennél 2017 már csak jobb lehet.

Evil Kermit (Ördögi Kermit)

pinterest.com

Kermit doppelgängere a 2014-es Muppets Most Wanted című egészestés filmben jelent meg és idén vált mémmé. Az „ördögi” Kermit tulajdonképpen a belső énünket testesíti meg és azokat a gondolatokat vagy cselekvéseket, amik jobban tennék, ha nem léteznének. Több olyan rövid párbeszédet lehet ebből alkotni, amivel a legtöbb ember azonosulni tud. Például:

Én: Ma korán el kéne aludni, hosszú napom volt, holnap meg korán kelek.

Belső én: Tölts még ki egy tesztet arról, hogy a személyiséged alapján melyik konyhai felszerelés lennél!

Mérges Michael Phelps

A riói olimpia idején a huszonháromszoros olimpiai bajnok úszó sajátos módon melegített be, mielőtt összecsapott volna nagy riválisával, Chad le Closszal. Az internet népe ezzel is tudott azonosulni és olyan élményeket kötöttek az arckifejezéshez, mint az, amikor 5 perccel az ébresztő előtt ébredünk fel.

Azért a photoshop sem maradhat el.

smash.com

Arthur ökle

thedailydot.com

Vannak dühítő dolgok, amiktől olyan idegesek leszünk, hogy az öklünket is összeszorítjuk. Ezt mutatja be a népszerű gyereksorozat címadó szereplője, Arthur.

Harambe

youtube.com

Szerintem mindenki értesült arról, amikor májusban egy kisgyerek egy állatkertben beesett a gorillák közé és ezért Harambet, a gorillát le kellett lőni. Az internet egyből rászállt a hírre, a gorilla halálát azóta is indokolatlannak és elkeserítőnek tartják és szentként tisztelik az állatot.

thoughtcatalog.com

Dat boi

itunes.com

Habár a „dat boi” kifejezés 2014 óta ismert, az unicikliző kétéltű idén kelt útjára. Hogy miért, arra nem sikerült rájönnöm, mindenesetre tündöklő fénypontja az internetnek a Dat Boi-dal.

Azt hiszem, ez a mém jellemzi legjobban a 2016-os évet. Érthetetlen, hogy miért lett népszerű és egy ideig nem is fogjuk megérteni, de legalább egy jót mosolygunk rajta.
onsizzle.com
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés