Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Színtelen kávéval rukkolt elő a magyar testvérpár

A palackozott tiszta koffeint nemrég helyezték forgalomba.
Hirdetés
Hirdetés

Ki gondolta volna, hogy a "kérek egy feketét" nemcsak arra utal majd, hogy rákívántunk egy eszpresszóra, tisztán, hanem arra is, hogy nem az új, átlátszó fajta presszóból kérünk. Nos, igen, merthogy már van ilyen is. Ráadásul palackozva.

Clear Coffee
Clear Coffee
Instagram/clrcff

Nagy Dávid és testvére, Ádám már évek óta kísérleteznek, hogy előállítsák a színtelen kávét, mert mint mondják: mindig is nagy koffeinfogyasztók voltak, ami elég rendesen megviseli a fogakat. Az elszíneződés okozta félelem úgy tűnik kísérletezésbe, az pedig egy forradalmi kávéforma feltalálásába torkollott.

A Clear Coffee a világ első színtelen kávéja. Ez a frissítő ital kiváló minőségű Arabica kávébabból, természetes víz hozzáadásával készül – olyan technológiával, melyet más még nem használt. A minőségi előállításnak és alapanyagoknak köszönhetően egy olyan italt sikerült megalkotni, melynek íze és aromája is egészen különleges. Egy termék, amely nem tartalmaz tartósítószereket, mesterséges ízesítőt és stabilizátorokat, de még hozzáadott cukrot és/vagy édesítőt sem. Ha frissítőre vágysz, de meg szeretnéd óvni mosolyod fehérségét, a Clear Coffee a tökéletes választás. – olvashatjuk a szlovákiai magyar testvérpár honlapján .

Clear Coffee
Clear Coffee
Instagram/clrcff

Az évszázadok okozta megszokásnak köszönhetően talán nem igényel különösebb magyarázatot, hogy miért állunk kicsit megszeppenve a színtelen kávé előtt. Annyi szent, hogy izgalmasnak hangzik a dolog és két üvegért a 6 Font (~2200Huf) nem is olyan vállalhatatlan ár. Talán meg is van a megkésett húsvéti ajándék.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés