Úgy néz ki, tényleg jól jött ez a karantén: jól halad az új Trónok harca-könyvvel George R.R. Martin

Jövőre már talán meg is jelenik.
-----

Adott egy kis helyzetjelentést nemrég George R.R. Martin a Trónok harca-könyvsorozat legújabb részével, a Tél szeleivel (The Winds of Winter) kapcsolatban és a rajongók legnagyobb örömére jó hírrel szolgált. Legújabb blogposztjában bevallotta, hogy neki tényleg jól jött most ez a karantén dolog, ugyanis egész jól halad az írással.

Elárulta, hogy bár vannak jó és rossza napjai, szinte mindennap hosszú órákat tölt írással, nagyjából másfél hét leforgása alatt elkészült három fejezettel is. De azt azért leszögezte, hogy egyelőre senki ne reménykedjen abban, hogy bármelyik nap bejelenthetik a megjelenés dátumát.

Lena Heady, mint Cersei a 2016-ban megjelent, Tél szelei című epizódban.
HBO

A nagy nap még arrébb van, ugyanis egy nagyon hosszú könyvről van szó. De elárulta, hogy összességében meg van elégedve magával, hiszen nagyon jól halad, így azt reméli, hogy 2021-ben végre meg is jelenhet majd A tűz és jég dala-sorozat hatodik része.

Martin egyébként egészségi állapotáról is írt egy kicsit, hogy megnyugtassa rajongóit. Azt mondja, nem kell aggódni érte, egy túlsúlyos, 71 éves pasashoz képest teljesen jól van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t