Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Zseniális! Adele saját hasonmásaként lepte meg rajongóit

Az énekesnő elmaszkírozva barátkozik rajongóival, akik észre sem veszik, hogy kivel beszélgetnek.
Hirdetés
Hirdetés

Adele a BBC és Graham Norton segítségével szervezte meg azt a hasonmás- és tehetségkutató versenyt, amin elmaszkírozva ő maga is megjelent. A mit sem sejtő lányokkal beszélgetett, értékelt, majd a lámpaláztól szegény Jenny rosszul is lett. Utolsóként lépett színpadra, ahol az izgalomtól először el sem tudta kezdeni a dalt. Na, de amikor elénekelte az első versszakot...

Jenny és a többiek
BBC
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Maszkmesterek segítségével Adele új orrot és állat kapott, egy hosszú kesztyűvel pedig jellegzetes tetoválásait is eltakarta. Aztán szerényen besétált a többi versenyző közé, és hangját is eltorzítva bemutatkozott. Ezután mindenki elénekelte a maga Adele-dalát, miközben Jenny bőszen értékelte az éppen színpadon álló hasonmást.

Fellépése előtt az énekesnő még azt is eljátszotta, hogy lámpalázas, és rosszul van az idegességtől. A színpadra állva először a dalt sem tudta elkezdeni, de végül Jenny összeszedte magát. Alig ért az első versszak végére, amikor a lányok közül néhányan már tátott szájjal lefagytak, és a mellettük lévőt kezdték csapkodni, hogy ő nem hasonmás, Ő Adele! Persze, volt, aki nem akart hinni a szemének.

A szám közepére már mindenki könnyes szemmel és remegve hallgatta a példaképet, az utánozhatatlant. Ez tényleg 10 pontos húzás volt!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés