Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Búcsút vesz a tűzlépcsőitől New York

New York városa elképzelhetetlen tűzlépcsők nélkül. Ezt gondoljuk mi, de úgy tűnik, az ott élők ezt másképp látják.
-----

Ezeken a lépcsőkön másztak fel a látszólag sarokba szorított akciófilm-szereplők, akrobatikus mozdulatokkal. Szintén ezt használták a szerelmesek, ha igazán bizonyítani akartak. Innen nézte az eget a legtöbb kissrác, aki valami többre vágyott. Sőt, maga Pókember is lefejelte az egyiket.

Most a Nagy Alma lakói mégis megválnak tőlük, lépcsőfokról lépcsőfokra. Ugyanis a modern tűzvédelmi előírások és berendezések sokkal jobban működnek, mint a régi, vasból készült lépcsők. Valójában hasznuk már nincs, és sokak szerint pont, hogy rontják az összképet. Sőt, ha csak a bűnözés szempontjából nézzük a dolgot, már megéri lekapni ezeket az egyből ablakig vezető tökéletes besurranóutakat.

Nyugat.hu

Ezért szépen lassan leszerelik őket az épületekről, kezdve azokkal a helyekkel, ahol egyéb módokon már gondoskodtak a tűzbiztonságról. Persze, hosszú ideig fog tartani, mire az egész város tűzlépcsőmentes lesz, de előbb-utóbb megszabadulnak az összes darabtól. Ettől még New York megmarad, de már nem lesz ugyanaz a hely, amit a kedvenc filmjeinkből megismertünk és megszerettünk. Egy rozsdás lépcsőktől mentes város lesz, amely sosem alszik.

Búcsúzzunk tőlük Lady Gaga: The Edge Of Glory klipjével!

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra