Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az első virághoz tartozó sztori

..amikor dühömben felkaptam egy helyi bank előtti virágládát, bebizonyosodott, hogy alkohol hatására az ember tényleg megvalósítja az idióta ötleteit...
Hirdetés
Hirdetés

Félek a virágboltoktól, ugyanúgy, ahogy a ruhaboltoktól is, ha egyedül megyek be. Visszatérő rémálmom, hogy nézegetek valami felsőt, ami szerintem baromi jól állna, és kiderül, hogy a női ruhák között kutakodom. Vannak ilyen idióta rémálmaim, mint amiben mellpiercingem van, amit a strandon egy idióta futkározó kisgyerek letép. Mindegy.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Épp ezért, kapcsolatunk első évében nem vettem virágot a szívem hölgyének, próbáltam mindig más ajándékkal kiváltani. De hiába. Sajnos, éppen a Balatonon voltunk, amikor a barátnőm felhívta rá a figyelmemet, hogy örülne végre egy szál virágnak, ami tőlem van.

A kérés ott motoszkált a fejemben egész este, és amikor dühömben felkaptam egy helyi bank előtti virágládát, bebizonyosodott, hogy alkohol hatására az ember tényleg megvalósítja az idióta ötleteit. A barátaim, akikre mindig lehet számítani, üvöltve biztattak, ahogy cipeltem fel a szerzeményemet, mert azt senkinek nem hagytam, hogy segítsen, elvégre ez lesz az első virág, amit én adok neki, akkor egyedül szállítom le.

A majdnem tökéletes bűncselekmény szépséghibáját másnap fedeztük fel, amikor láttuk, hogy a banktól a kapunkig egy gyönyörű földcsík fut végig. De ez nem számított semmit, hiszen kevés romantikusabb dolog van, mint amikor felkiabálsz a teraszra, és a döbbent kedvesed szeme láttára „Nesze, virág!” felkiáltással a földre helyezed a „csokrot”.

Azóta inkább választom a virágboltokat, ha szeretném meglepni valamivel, a virágláda pedig emlékeztet rá, ha Balcsira megyünk, hogy minden nő megérdemel olykor egy kis virágot, minden apropó nélkül is. Nekünk meg van egy jó sztorink, amire mindig szívesen emlékszem vissza, ha ajándékokon agyalok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés