Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Remekül tálal a Street Kitchen

Isteni kaják, kevésbé konyha-sztárok számára is elkészíthető módon, mindez pedig laza, közvetlen stílusban és remek hangulattal fűszerezve.
-----

Az utóbbi időben, szunyálás előtt nem egy Agymenők, vagy Jóbarátok részt indítok el, amit már ezerszer láttam és tényleg csak aludni jó rá, mintha rádiót hallgatnék, hanem a Street Kitchen videóit nézem, azzal a különbséggel, hogy ezen nem tudok bealudni. Egyszerűen csak kikapcsol, illetve nagyon éhes leszek tőle.

Szóval előfordul, hogy az ember este 11-kor áll neki, három órás bolognai ragut gyártani. Persze, minden percet megér. A feltöltött videók közül, a burgereket kedvelem a legjobban. Lássuk, hogy miért

.

Különösen tetszik, hogy régi, bevett receptekhez is nyugodtan hozzányúlnak és nem félnek változtatni, fejleszteni rajta. Némelyik ötletet mi is kipróbáltuk, persze itt-ott alakítottunk egy kicsit. Nem azért, mert az általuk felvázolt, elkészített fogások ne lennének tökéletesek, csak nem mindig jutunk hozzá minden alapanyaghoz, amit ők használnak.

Mondjuk, ez szerintem az összes főzőműsorral így van. Mint amikor emberek kommentben morognak, hogy a mosogatás nincs beleszámolva a 10 perces süti elkészítésébe. "Persze, hogy neki csak ennyi idő, minden oda van készítve elé." Ezeket el kell engedni. Ha végig kéne néznem egy videót, ahol órákon át főznek egy ragut, engem inkább az borítana ki. Amúgy még így, enyhe alapanyag hiányban szenvedve is, nagy élmény volt és baromi jókat ettünk.

Nyugat.hu
Nyugat.hu

A kiváló hamburgertől kezdve, az egészséges kajákon át, a pár perces, zseniális tésztákig mindent megtalálunk, amit csak szeretnénk. A hangulat pedig egészen kivételes.

Annak idején egy-egy alkalommal néztem Stahl Judit műsorát, különösen szerettem amikor gyerekekkel főzőcskézett, de már nagyon hiányoltam egy fiatalos, lendületes és közvetlen stílusú műsort, ami az új ötletek mellett, új hangulatot is visz az utóbbi években kissé behalt magyar főzőműsorokba.

Nyugat.hu

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra