Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Személyre szabott pendrive

Adathordozó eszköz? Dehogy, ez manapság kiegészítő. A legtöbb ember hord magánál pendrive-ot. És ha már nálunk van, szeretnénk, ha illene hozzánk.
Hirdetés
Hirdetés

Amikor először pendrive-ot kaptam, hatalmas szó volt az 512MB-os egyszerű darab, amihez sikerült hozzájutnom. Azóta minden megváltozott. Pendrive jár minden mellé, csak úgy ajándékba. Egyre nagyobb tárhely, egyre betegebb formák, ujjlenyomat-olvasó és bármi, amit az emberi elme képes hozzácsatolni egy ilyen kis eszközhöz.

Szerencsejátékos változat
Nyugat.hu
Fényképező
Nyugat.hu
1999 óta sok minden változott a magyar demokráciában, a Nyugat.hu maradt. Támogass, hogy ez továbbra is így lehessen!
Támogatom

A standard darabok után, amelyek világítanak, zenélnek, esetleg illatoznak, jöttek az egyre vadabb ötletek, és miután már vásárolhatok személyre szabott adathordozót (bár a legtöbb helyen a minimum rendelhető mennyiség 30 darab) ennek az őrületnek már tényleg csak a képzeletünk szabhat határt. Illetve a pénztárcánk, ha valakinek gyémántberakásos vagy tömör arany pendrive-ra van szüksége. Természetesen gyönyörű bőr bevonatú darabok is vannak. Sőt, karkötő és nyaklánc is készülhet belőle.

Elegáns eszköz
Nyugat.hu
Hasznos karkötő
Nyugat.hu

Nem feltétlenül kell az efféle unalmas eszközöknél megállni, hiszen piacra került egy limitált kiadású darab, amely meteoritot, illetve 200 éves afrikai keményfát is tartalmaz. Akinek van ilyesmire felesleges pár ezer dollárja, nagyon menő lehet a helyi kocsmában.

A csúcs eszköz
Nyugat.hu

Előfordulhat, hogy számunkra nem a külcsín a fontos, hanem a biztonság. Ha szeretnénk teljesen bebiztosítani az anyagainkat, a gyártók arra is adnak lehetőséget.

Csak, ha tudod a kódot
Nyugat.hu
Lakat-pendrive
Nyugat.hu
Ha mindezeken túl szeretnénk a használati tárgyat használati tárggyal ötvözni, kedvünkre válogathatunk sörnyitó, dugóhúzó, esetleg bicska pendrive-ok között is. Csak arra kell odafigyelni, hogy nem minden az, aminek látszik...
Tényleg nem
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés