Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Nemsokára elkezdik forgatni a Stranger Things új évadát

Az idei lesz a széria ötödik és egyben a befejező szezonja.

A Stranger Things a Netflix médiagyártó és -szolgáltató cég egyik húzó sorozatává nőtte ki magát az utóbbi években. A Jim Hoppert alakító David Harbour a minap bejelentette, hogy júniusban kezdődik az ötödik évad forgatása. Karakteréről elárulta, levetkőzi majd a fizikai, mentális és érzelmi rétegeit.

Érdekesség, hogy a Will Byerst játszó Noah Schnapp korábban májusra tette a felvételek kezdési időpontját, ennek azonban a két színész eltérő forgatási menetrendje lehet az oka, adta hírül a Liner.

Matt és Ross Duffer alkotók megerősítették, hogy ez lesz az utolsó évad. Azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy mikor kerül adásba.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!