Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2017-ben tényleg érkezik az orosz Medveember

Az új előzetesben pedig még a csapata is bemutatkozik
Hirdetés
Hirdetés

Amikor először írtunk az orosz Medveemberről, és leközöltük az első előzetest, szerintem kevesen gondolták volna, hogy ez nem csak valami rossz vicc és, hogy igazából a kontinensnyi ország színészei és rendezői csupán összeálltak egyet trollkodni. Hát mégsem.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

2017-ben, Oroszországban pontosan február 23-án ugyanis érkezik is a premier. Ez a dátum azért érdekes, mert ezen a napon ünneplik a "haza védőinek emléknapját", így egy kicsit talán még hazafiasabb érzést válthat ki az orosz szuperhősök látványa.

Ami pedig az előzetest illeti, azt kell, hogy mondjam, egész érdekes. És nem rossz értelemben. Persze, nyilván nem fog, nem is tudna, és nem is akar versenyezni a Marvel, vagy a DC filmjeivel, de ettől eltekintve a néhány helyen kicsit gyengén ható CGI-t leszámítva nem lett ez rossz.

A történet elég egyszerű. A hidegháború idején "Patrióta" névvel összeszedtek egy, a Szovjetunió különböző államaiból származó szuperhősöket, akiknek az lesz a feladata, hogy közös erővel megvédjék az anyaországot. Ilyet se láttunk még...

A csapat úgy tűnik négy főből áll. A medveember találóan az Ursus nevet kapta és valamiféle Hulk-szerű alakváltónak lehet elképzelni. Aztán ott van még Ler, aki a földet képes iránytani, kicsit Az Utolsó Léghajlító stílusban. Nem hiányozhat természetesen a láthatatlanná váló és vizet irányító nő sem, aki Xenia névre hallgat. Végül pedig talán a legmenőbb forma, Khan, aki egy hatalmas pengékkel küzdő harcművész, és egyébként úgy tűnik rövid távon teleportálni is tud (?).

Az új, és végső előzetes alább megtekinthető.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés