Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Május végén nyitja meg kapuit az első nutellázó

A diétáknak először Chicagoban tesznek keresztbe.
Hirdetés
Hirdetés

Életünk során sokszor kell mindenre kiható döntéseket hoznunk és rengeteg meghatározó pillanatban van részünk, amelyre később fordulópontként emlékezünk vissza. Sokan tartják ilyennek az első szerelmet, a továbbtanulást érintő döntéseket, az első komolyabb munkát, egy tekintetében azonban a legtöbben egyetértenek: minden megváltozik, amikor először kóstoljuk meg a Nutellát.

A Ferrero által, 1964-ben bemutatott csokoládés, mogyorós krém teljesen megváltoztatta az édességipar addigi képét. A Nutella azóta rengeteg termék szerves részét képezi, szívesen használjuk süteményekhez, arról nem is beszélve, hogy milyen jó érzés fogni a krémmel teli üveget és nekiállni kanalazni.

Nutella Cafe
Nutella Cafe
www.gifsoup.com

Utána persze azonnal jön a megbánás, és rájövünk, hogy ekkora csokimennyiséget képtelenség lemozogni, és minimum egyhetes böjtöt kéne tartanunk, hogy ne menjen tönkre a strandalak, arról nem is beszélve, hogy hála a tömény, de annál finomabb csokis, mogyorós íznek, csak utólag vesszük észre, hogy kikanalaztuk a fél üveget, vagy éppen a nyolcadik pirítóst kenjük meg vele.

A termék népszerűségét látva, amit egyébként az is szépen szemléltet, hogy világnapja (február 5.) is van, a Ferrero úgy döntött, hogy megnyitja az első

nutellázóját

, Nutella Cafe néven, Chicagoban. Itt aztán tényleg lesz minden, nutella öntetes fagyik, sütemények, gofri, bagett, pite, palacsinta, croissant, szóval erősen be tud kavarni a nyári diétába.

Nutella Cafe
Nutella Cafe
www.boredpanda.com

Az üzlet május 29-én nyitja meg kapuit, egy hatalmas nyitóakcióval, amelynek keretében az első 400 látogató különleges ajándékot is kap. Ahhoz kétség sem fér, hogy óriási látogatottsága lesz, szóval már várjuk, hogy Európában is teret nyerjen az ötlet.

Ez lesz az étlap. Elég csábítónak néz ki.

Nutella Cafe
Nutella Cafe
www.boredpanda.com
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés