Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megnyílt a luxus legújabb temploma a Palazzo Versace Dubai

Luxus, pompa, exkluzívitás kéz a kézben járnak Dubaiban. Ebből nem maradhat ki Versace sem.
Hirdetés
Hirdetés

Ma már a divatcégek is több lábon próbálnak állni, hiszen egy márkához életérzés is tartozik. Ruhák, cipők, parfümök, kozmetikumok mellett a lakberendezés a legfőbb terület ahová egyre több divatház próbál betörni. Ebből pedig szinte egyenesen következik, hogy saját névvel és a márka stílusjegyeinek megfelelő designer hotelek nyílnak a világban. Armani, Dior, Moschino után a Versace nyitotta meg legújabb hotelét, hol máshol mint Dubaiban.

Versace jellegzetes Medusa logojó
Versace jellegzetes Medusa logojó
web

Gianni Versace olasz tervező alapította a márkát, aki szerelmes volt az ókori római és görög művészetbe, ezekből merített stílus jegyei mai napig a Versace márka védje. Halálát követően Donatella lett a divatház vezető tervezője, aki drog problémái után újra a legnagyobb és legexkluzívabb divatmárkák közé emelte bátyja hagyatékát.

Elegancia és luxus. Ez a Versace.
Elegancia és luxus. Ez a Versace.
web

Az olykor a jó ízlés határait súroló, már-már giccses megjelenés és a luxus életérzés tökéletes keveredésével, egy igazán impozáns lélegzet elállító hotellel lett gazdagabb az amúgy is hivalkodásáról híres Dubai, a Palazzo Versace-val.

Palazzo Versace
Palazzo Versace
web
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés