Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A troll könyvelő

Meg a negyvenes nők pasikeresési problémái.
-----

Nem hagyjuk el jó szokásunkat és csütörtökönként soroljuk az új, premier filmeket. Csütörtök van, így hát soroljuk.

A könyvelő

A mi Gézánk legújabb akciófilmje, ahol egy kissé autista könyvelőt alakít, aki valóban a számok embere. A bibi csak akkor jön, amikor egy nagyvállalat arra kéri, hogy rakja már rendbe a könyveiket, ő meg talál valami egészen nagy gubancot, amivel aztán csúnya emberek haragjáét vívja ki. Szerintem ők nem akarnak minden egyed dollárcent után adót fizetni. Ben meg mégis csak felvésné a bevallásra. A nézeteltérését aztán ököllel próbálják meg megoldani.

Trollok

A hét kötelező animációs filmje, aminek dalát már tavasz óta tolhatjuk, hiszen Justin Timberlake slágerlistás dala a Can't stop the feeling még a csapból is folyik. A sztori elsőre nem túl izmos. A trollok békés társadalmát megzavarják a gonosz...izék, amik foglyul ejtik az egész kolóniát és egy bátor harcosnak a hercegnővel együtt kell megmentenie az egész falut. Jah, amúgy Dreamworks animációról van szó.

Az eljövendő napok

A berlini filmfesztivál ezüstmedve díjas alkotása, ami a legjobb rendező díját zsebelte be. A francia-német filmdráma gyakorlatilag egy örök kérdést feszeget, hogy a negyvenes nők tudnak e új életet kezdeni vagy nekik már csak a vénlányság marad?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra