Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Shawn Mendes gitárt tör és majdnem vízbefullad legújabb klipjében

A 18 éves kanadai srác egyszerűen nem tud melléfogni.
Hirdetés
Hirdetés

Shawn Mendes pár év alatt hatalmas karriert futott be annak ellenére, hogy még éppen csak betöltötte a 18-at. Zenei pályafutása az internetnek köszönhető, ugyanis 2013-ban figyeltek rá fel, miután népszerű számok feldolgozásait kezdte el feltölteni az akkoriban eszméletlenül pörgő Vine-ra.

Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

Ezt követően nagyon hamar rengeteg követője lett és megkapta az első szerződését, aminek köszönhetően 2014 nyarán négy saját száma, majd az első teljesen saját számait felvonultató stúdióalbuma jelent meg. A

Stitches

című dal hozta meg az igazi áttörést. Angliában és Németországban vezette a lejátszási listákat, Kanadában és az Egyesült Államokban pedig szintén a top 10-be került.

Az Illuminate nevet viselő második albuma szeptember 23-án debütál. Ezen lesz hallható majd az idei nyár egyik nagy slágere, a

Treat You Better

és jelen cikkünk alanya a

Mercy

, aminek hanganyagát ugyan augusztus végén már elérhetővé tettek, de a videóklip csak tegnap került fel YouTube-ra.

A dal eszméletlenül jó, a klip pedig nagyon passzol hozzá. Egyszerre szól a viszonzatlan szerelemtől való szabadulásról, és az énekes magánéletéről is. Egy interjúban elmondta, hogy sokszor érzi úgy, hogy összenyomja a hirtelen jött népszerűség és szinte fulladozik a rengeteg elvárástól és kötelezettségtől ami azzal jár.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés