Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Reklámplakátok helyett macskák - mindenütt!

A londoni metró kicsit megmacskásodott az utóbbi időben.
-----

A szituáció kicsit hasonlít a jelenetre, amikor Kathryn Hahn a Rossz anyák ban körülírja a húszas éveit – azzal az aprócska különbséggel, hogy itt nem egy bizonyos testrészről, csupán macskákról és egy londoni metróról van szó.

Boredpanda

A Clapham Common állomáson leszálló Londoniaknak két hétig nem kell az unalmas és idegesítő reklámplakátokat nézegetniük. A cicákért pedig nem más a felelős, mint a stílszerű CATS rövidítés mögött álló önkéntes szervezet, a Citizens Advertising Takeover Service. Bár a mozaikszó valóban macskás, a csoport nem öntelt házi kedvenceinkre specializálódott.

Ez nem egy ügyes marketingfogás. A plakátakció mögött az önkénteseink állnak. Mi csak inspirálni szeretnénk az embereket, rávenni őket, hogy tekintsenek máshogy a világra és merjenek is változtatni rajta.

– mondja az egyik szervező, James Turner. Tehát erről van szó. A macskák (még) nem törnek világuralomra és nem is egy menő macskaalom gyártó cég tört be a piacra.

Most két hétig még picit irigyeljük Londont, közben pedig kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a CATS következő lépése – ugyanis lesz, ez már biztos. Az önkéntesek nyolc millió forintnak megfelelő fontot gyűjtöttek össze a Kickstarter segítségével, így talán még futja vicces plakátokra. S ha nekünk nem is jut belőlük, legalább a képeken jót röhöghetünk.

Boredpanda
Boredpanda
Boredpanda
Boredpanda
Boredpanda
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra