Meseerdő a mesébe illő falu szelén

Kirándulás a nyugat-magyarországi Velemben.
-----

Velem, Nyugat-Magyarország egyik legkülönlegesebb falvacskája. Szubalpini klímája miatt rengeteg olyan növényt, állatot, gombát figyelhetünk meg, amire az ország többi részén nincs lehetőségünk.

Búbos cinege
Lengyel Alexandra

Nyugalomban rejtőzhetünk erre az avar kori településre a hőség és a város zaja elől. Nincs más csak a madárcsicsergés és a patakcsobogás.

Velem
Lengyel Alexandra

Éjszakánként őzikék sírnak és rókák nyiffognak. Itt az ember igazán közel kerülhet a természethez.

A faluban az emberek nyájasak és kedvesek. Mindeki ismer mindenkit és irigylésre méltó, ahogyan segítik egymást ebben a kis közösségben. Törőcsik Mari színművész is itt lakik.

Törőcsik Mari háza
Lengyel Alexandra

A település fölé magasodó hegytetőn található a Szent Vid kápolna, ahová a helybeliek járnak misére.

Velem
Lengyel Alexandra

A házak előtt ízletes gyümölcsök, zöldségek, házi készítésű szörpök várnak a vevőkre. Becsületkassza van és csodák csodájára működik!

Velem
Lengyel Alexandra

Aki egy mesebeli élményre vágyik, az feltétlenül látogasson el erre a csodás helyre!

Kattints a képekre az egész galériáért!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!