Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megvan az első 40-es szintű pokémonmester

Hihetetlen mennyiségű játékidő kell, hogy magasabb szinteken is fejlődjünk, és neki sem ment csalás nélkül
Hirdetés
Hirdetés

Aki rendszeresen játszik a Pokemon Go-val, az tudja, hogy amint megközelítjük a 20-as szintet, egyre hosszadalmasabb lesz a fejlődés. 19-es szinten 25 000 xp-t (tapasztalati pontot) kell gyűjtenünk, 20-ason pedig már ennek kétszeresét és ezután sem válik egyszerűbbé.

Pokemon Go
www.leadercall.com
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ennyi pontot összeszedni pedig nem egyszerű, főleg, hogy sétálgatni sem lehet a végtelenségig, úgyhogy jó ideig eltart, még az is, hogy valaki egyáltalán 30 fölé jusson.

Egy játékos a Reddit nevű oldalon számolt be arról, hogy elérte a 40-es szintet, ami a legmagasabb a játékban. Elmondta azt is, hogy mivel csak a kíváncsiság vezette, egy kicsit csalt, és mindezt egy bot segítségével csinálta. Azt, hogy pontosan mi a titka nem mondta el, mert nem akarja, hogy valaki hasonló módon jusson előnyhöz más, tisztességes játékosokkal szemben. Ő maga nem harcolt arénákban, mert az nem lett volna fair, és miután elérte a maximális szintet, kérte, hogy töröljék a felhasználóját.

Mi azért örülnénk egy ilyen gyűjteménynek.
Pokemon Go
www.shacknews.com
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés