Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megvan az első 40-es szintű pokémonmester

Hihetetlen mennyiségű játékidő kell, hogy magasabb szinteken is fejlődjünk, és neki sem ment csalás nélkül
-----

Aki rendszeresen játszik a Pokemon Go-val, az tudja, hogy amint megközelítjük a 20-as szintet, egyre hosszadalmasabb lesz a fejlődés. 19-es szinten 25 000 xp-t (tapasztalati pontot) kell gyűjtenünk, 20-ason pedig már ennek kétszeresét és ezután sem válik egyszerűbbé.

Pokemon Go
www.leadercall.com

Ennyi pontot összeszedni pedig nem egyszerű, főleg, hogy sétálgatni sem lehet a végtelenségig, úgyhogy jó ideig eltart, még az is, hogy valaki egyáltalán 30 fölé jusson.

Egy játékos a Reddit nevű oldalon számolt be arról, hogy elérte a 40-es szintet, ami a legmagasabb a játékban. Elmondta azt is, hogy mivel csak a kíváncsiság vezette, egy kicsit csalt, és mindezt egy bot segítségével csinálta. Azt, hogy pontosan mi a titka nem mondta el, mert nem akarja, hogy valaki hasonló módon jusson előnyhöz más, tisztességes játékosokkal szemben. Ő maga nem harcolt arénákban, mert az nem lett volna fair, és miután elérte a maximális szintet, kérte, hogy töröljék a felhasználóját.

Mi azért örülnénk egy ilyen gyűjteménynek.
Pokemon Go
www.shacknews.com

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!