Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Dobtak?!

Most azt is megtudhatod, hogy szakításod belesimul-e a statisztikába, vagy épp, hogy ellene mond.
Hirdetés
Hirdetés

A párkapcsolatok jó néhánya végződik szakítással vagy válással. Ezen sajnos nincs mit szépíteni, viszont statisztikai adatokat gyártani az elhagyásról, na azt nagyon is lehet. A fivethirtyeight.com, az Egyesült Államokban kutakodott és annak nézett utána, hogy a pasik, vagy a csajok hagyják inkább hátra a kedvesüket, vagyis, hogy melyik fél kezdeményezőbb, ha egy kapcsolat végét kell kimondani.

A lányok fölényesen nyerték ezt a versenyt.

Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

A kutatás azt hozta, hogy az esetek 60-80 %-ban a nők azok akik kiteszik a házastársuk szűrét.

De ha nem házasságról van szó, akkor is a lányok a határozottabbak. A statisztika szerint lányok ötödével még soha nem szakítottak, vagyis 20% mindig maga hagyta ott a kapcsolatot. A pasiknál ez mindössze 7%.

A fiúknál is van egy 20%-os réteg, aki még sosem szakított, mindig őt hagyták ott. A lányoknál mindössze ez csak 12%.

Bár tudományos kikacsintás erre vonatkozóan nincs, mi mégis azt feltételezzük, a kapcsolatok többségében a lányok viselik a nadrágot. Ezért lehet az, hogy a kapcsolat végét is ők mondják ki.

Hát fiúk, több önbecsülést!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés