Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Harapás a zöldségeskertbe

Zöld fűszeres csodát ígér a meki legújabb burgerével, de mit kapunk valójában?
Hirdetés
Hirdetés

A Meki időközönként különböző speciális burgerekkel kívánja feldobni a vásárlók fantáziáját, hogy ugyan, ne csak a sajburi, meg a BigMac fogyjon már. Ezúttal a sajtot célozták meg. Vagyis különböző módon csempészték be a sajtot a burgerekbe. A friss termékcsalád zászlóshajója pedig a grillezett camembert burgergben kihangsúlyozva, hogy fűszeresen, fokhagymásan. Na, akkor lássuk mennyire is sikerül elrugaszkodni a szokásos édes, émelyítő Meki ízvilágtól.

Teljesen rendben van, első látásra
Farkas Bazsi
Támogass minket, hogy megírhassuk Neked a valóságot!
Támogatom

A burger első ránézésre teljesen rendben van. Többszínű magokkal szórt zsemle rejti a vágott zöldségeket, a húspogit és a camembertet. Ettől tartottam a legjobban, hogy a camembert csak valami, nyomokban sajtra emlékeztető nyúlós ragacs lesz. Ehhez képet már első harapásra elvarázsolt. A ropogós zöldségek között a megszokott húspogácsa állag és íz, a banda alján pedig ott lapul a grillezett sajt.

Sőt, másodjára is
Farkas Bazsi

A Meki íz világa annyira markáns és karakteres, hogy még egy heti zabálás után is, bármikor felismerném a számba tolva. A jellegzetes édes ízbombát most sem sikerült teljesen elnyomni, ám a fokhagyma mégis kiérződik és ez az egésznek ad egy fajta pluszt. Jól összepasszol. Bár a többi összetevőt nem igazán lehet markánsan érezni, mégis van egyfajta tavaszi friss jellege a kompozíciónak. A Meki új burgere most jól vizsgázott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés