Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vintage erotika

Időutazás a Huszár utcában.
Hirdetés
Hirdetés

Ugye mindenki ismeri Woody Allen Éjfélkor Párizsban című filmjét? Remek. Azt hittem, ez csak a mesében létezik, és velem sosem fordulhat elő, hogy adott időben egy pöpec autó értem jön és elröpít Hemingway és Dalí idejébe. Tévedtem!

Web
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Szóval éppen csámpázok haza kissé becsípve valahol a pesti Huszár utca környékén és nagyban telefonálok egy barátommal (Tehát van „szemtanú”!). Tényleg nem ittam sokat, csak pár sört meg egy nyalintás bort.

Lengyel Alexandra

Ahogy magyarázok a telefonba, bizonyosan valami rém értelmes dolgot, és amikor felpillantok hát ott áll négy eszméletlenül elegáns autó.

Lengyel Alexandra

Csak úgy, minden felügyelet nélkül a sötét utcán. Tudni kell, hogy ez azért elég rizikós Pest bármelyik részén, pláne a hetedik és a nyolcadik kerület határán. Azonnal kitört belőlem a röhögés, hogy tuti csak képzelgek.

Lengyel Alexandra

Biztos, ami ziher, csináltam róluk pár képet és azokat átküldve reméltem, hogy az ismerősöm is az autókat látja a képeken, nem az üres járdát.

Lengyel Alexandra

Hazaértem és nagyjából túltettem magam a dolgon.

Másnap el kellett intéznem pár dolgot és úgy döntöttem, hogy hazafelé elmegyek a Huszár utca felé nappali fényben is megcsodálni az autókat. Ehelyett valami még szürreálisabb kép fogadott. Nem csak autók, hanem oldalkocsis motorok, kosztümös emberek, daruk, kamerák, technikusok, derítővásznak, sminkesek voltak mindenfelé. Gondolhattam volna… egy forgatáshoz kellettek ezek a csodák.

Lengyel Alexandra

Mennék közelebb, hogy megnézzem, vajon miféle film lehet ez, amikor a biztonsági őr mogorván megállít. Öt perc és átmehetek. Nézelődtem, figyeltem ahogyan „esik az eső” a filmben a tűzoltók segítségével. Igyekeztem beszélgetni vele és oldani a hangulatot, dicsértem a kocsikat is. Rám mosolygott, mondván, hogy az egyik autó az övé és rém büszke rá, hogy ilyen filmben szerepeltetheti.

Lengyel Alexandra

-Na de milyen filmben? Szabad tudni, hogy mit forgatnak? - Kérdeztem. Erre még szélesebb lett a mosolya.

-Hát erotikus filmet!

Ezután tovább poénkodtunk, hogy milyen romantikus és igényes alkotás lesz belőle.

Web

Végre tovább mehettem. Igyekeztem lőni pár képet telefonnal, többé-kevésbé kivehető rajta a lényeg. A színészeket nem sikerült lekapni, de láttam őket. Higyjétek el, a bor nem válik vízzé. Hiába a szép, finoman varrott 20-as, 30-as évekbeli ruha, attól még az erős smink és a szilikon nem tűnik el.

Ahogy elhaladtam mellettük, felfigyeltem arra is, hogy eléggé multi-kulti a társaság. Talán portugálul beszéltek meg még valamilyen más nyelven. Mindenesetre nagy volt a nyüzsgés, a környező 2-3 utca és a Rózsák tere is le volt zárva. Még rajongók is voltak, akik szorgalmasan lőtték a szelfiket a szelfibotokkal. Összességében számomra vicces élmény volt, nem is gondoltam volna, hogy egy igényesebb pornófilmet ekkora felhajtás övez a forgatás során.

Lengyel Alexandra

Kérdés, hogy a biztonsági őr csak a bolondját járatta velem, vagy tényleg egy „A” kategóriás felnőtt film készült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés