Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kóstold meg Magyarországot!

Külföldiek először kóstolnak magyar édességeket.
-----

A magyar konyha messze földön híres és eddig bárkit kérdeztem, azért mindenki tudott mondani egy-két magyar ételt, ha mást nem is, a gulyást mindenki ismerte. Keveset lehet viszont hallani külföldön az eredetileg magyar, vagy Magyarországon elterjedt édességekről, pedig azért bővelkedünk a finomságokban.

A Youtube-on sok vlogger szokott olyan videókat csinálni, amikben különböző országok jellegzetes kajáit kóstolják meg. Az elég széles nézőközönségüknek köszönhetően általában vannak olyanok, akik szívesen küldenek egy doboznyi cukorkát, vagy bármit, ami az országukra jellemző. Szerencsére olyan videók is vannak szép számmal, ahol valaki magyar különlegességeket próbálgat.

Az ugye mindenkinek megvan, hogy mekkora botrány kerekedett abból, amikor 50 Cent Budapesten járt és meglátta az egyik boltban a Negro cukorkákat. Na, hát, azért a név láttán még mindig elég sok angolul értő felhúzza a szemöldökét, de legalább ízlik nekik.

Barry Lewis egy brit szakács, aki csatornáján főzős videók mellett szívesen kóstol meg bármit, amit nézői küldenek neki. Ebben a videóban valaki elég nagy választékban küldött neki mindenfélét, amivel egy magyar boltban találkozni lehet. A csomagban volt Dörmi, Bake Rolls, Túró Rudi, marcipános Tibi csoki és Duna kavics is, ő pedig bátran végigkóstolta mindet. A videó alatt tessék bekapcsolni a feliratot, mert teljesen jó.

Emmy egész csatornája a különböző kultúrák ételeinek kipróbálásáról szól, és csak magyar édességekről is három videója van.

Ha már magyar finomságokról van szó, nézzük meg azt is, hogyan reagálnak külföldiek a pálinkára.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra