Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

10+1 elképesztő Pixar-film részlet, amiről jobb, ha tudsz

Neked feltűntek?
Hirdetés
-----

A Pixar mindig is nagy figyelmet fordított a részletekre. Ezért olyan szörnyű, hogy 2006-ban felvásárolta az egyre felületesebbnek tűnő Disney.

Pár easter egget azért elrejtettek nekünk, így a bravúros részetek vadászatát a mai napig folytathatjuk.

1. A Fel-ben Dug az egyetlen kutya, aki megtalálja a trópusi madarat. Ez nem véletlen, hisz ő az egyetlen vadászkutya (golden retriver). A többiek mind őrző fajták.

Pixar

2. Az Agymanókban Riley ruhái egyre sötétebbek, ahogy úrrá lesz rajta a depresszió.

Pixar

3. A Hihetetlen család 2-ben Nyúlányka hotelszobájában levő festmény szemlélteti a családtól való eltávolodást.

Pixar

4. A Némó nyomában Búb egy Zanclus cornutus nevű halfaj, ami nem bírja a fogságot, ezért ő áll elő folyton menekülési tervekkel.

Pixar

5. Az Agymanók japán verziójában paprikára cserélték a brokkolit, mert a japán gyerekek azt nem szeretik. Lokalizálták a poént.

Pixar

6. A Lecsó végén Anton Ego egy kicsit teltebb. Ez azért különösen érdekes, mert a filmben elhangzik tőle, hogy ő nem szeret enni, hanem imád enni. És azért nem kövér, mert ami nem ízlik neki, azt nem nyeli le -aztán elkezdte enni Remy ételeit.

Pixar

7. A Verdák elején láthatunk egy Mac iCar nevű járgányt 84-es számmal. Ez egy tisztelgés volt Steve Jobs előtt, és utalt 1984-re, amikor piacra került az első Macintosh személyi számítógép.

Pixar

8. A Lecsó egyik jelenetétóben -amikor Linguini beleugrik a vízbe Remyért- az alapján animálták meg Linguini ruháját, hogy a stáb egyik tagjának bele kellett ugrania egy medencébe, így pontos képet kaptak arról, hogyan gyűrődik és ázik át egy szakács egyenruha.

Pixar

9. A Némó nyomában Protkó a cápa elsírja magát Pizsi előtt, mert ő sosem ismerte az apját. A valóságban a hím cápák csak párzás idejére találkoznak a nősténnyel, így a kicsinyek valóban nem ismerhetik meg apjukat.

Pixar

10. A '95-ös Toy Storyban szereplő Pizza Planetes kocsi megjelent minden azóta készített Pixar-filmben.

Pixar

+1. A Fel-ben Charles Muntz a valódi Charles Mintz-ről kapta a nevét, aki elvileg ellopta Walt Disney első alkotását, az Oswald, a szerencsés nyulat -bár több forrás szerint megvette a figurát, aztán később visszavásárolta Disney.

Pixar

via boredpanda

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés