Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

10+1 elképesztő Pixar-film részlet, amiről jobb, ha tudsz

Neked feltűntek?
-----

A Pixar mindig is nagy figyelmet fordított a részletekre. Ezért olyan szörnyű, hogy 2006-ban felvásárolta az egyre felületesebbnek tűnő Disney.

Pár easter egget azért elrejtettek nekünk, így a bravúros részetek vadászatát a mai napig folytathatjuk.

1. A Fel-ben Dug az egyetlen kutya, aki megtalálja a trópusi madarat. Ez nem véletlen, hisz ő az egyetlen vadászkutya (golden retriver). A többiek mind őrző fajták.

Pixar

2. Az Agymanókban Riley ruhái egyre sötétebbek, ahogy úrrá lesz rajta a depresszió.

Pixar

3. A Hihetetlen család 2-ben Nyúlányka hotelszobájában levő festmény szemlélteti a családtól való eltávolodást.

Pixar

4. A Némó nyomában Búb egy Zanclus cornutus nevű halfaj, ami nem bírja a fogságot, ezért ő áll elő folyton menekülési tervekkel.

Pixar

5. Az Agymanók japán verziójában paprikára cserélték a brokkolit, mert a japán gyerekek azt nem szeretik. Lokalizálták a poént.

Pixar

6. A Lecsó végén Anton Ego egy kicsit teltebb. Ez azért különösen érdekes, mert a filmben elhangzik tőle, hogy ő nem szeret enni, hanem imád enni. És azért nem kövér, mert ami nem ízlik neki, azt nem nyeli le -aztán elkezdte enni Remy ételeit.

Pixar

7. A Verdák elején láthatunk egy Mac iCar nevű járgányt 84-es számmal. Ez egy tisztelgés volt Steve Jobs előtt, és utalt 1984-re, amikor piacra került az első Macintosh személyi számítógép.

Pixar

8. A Lecsó egyik jelenetétóben -amikor Linguini beleugrik a vízbe Remyért- az alapján animálták meg Linguini ruháját, hogy a stáb egyik tagjának bele kellett ugrania egy medencébe, így pontos képet kaptak arról, hogyan gyűrődik és ázik át egy szakács egyenruha.

Pixar

9. A Némó nyomában Protkó a cápa elsírja magát Pizsi előtt, mert ő sosem ismerte az apját. A valóságban a hím cápák csak párzás idejére találkoznak a nősténnyel, így a kicsinyek valóban nem ismerhetik meg apjukat.

Pixar

10. A '95-ös Toy Storyban szereplő Pizza Planetes kocsi megjelent minden azóta készített Pixar-filmben.

Pixar

+1. A Fel-ben Charles Muntz a valódi Charles Mintz-ről kapta a nevét, aki elvileg ellopta Walt Disney első alkotását, az Oswald, a szerencsés nyulat -bár több forrás szerint megvette a figurát, aztán később visszavásárolta Disney.

Pixar

via boredpanda

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!