Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mínusz egy Jóbarát – Chandler nem vesz részt a februári találkozón

Ahogy az sajnos várható volt, a hatosfogat mégsem jön össze újra.
Hirdetés
Hirdetés

Matthew Perry nem egyszer hátrált már ki a sorozatos összejövetelekből és nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal sem lesz másképp. Ahogy korábban is írtuk , írásban mind a hat szereplő visszaigazolta, hogy ott lesz a show-n, de ezt biztosra még az NBC sem merte kijelenteni. Már értjük, miért.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Chandlert alakító színész egy közleményben fejtette ki, hogy miért nem tud részt venni a nagy reunionon. Mr Perry sajnálatos módon február 21-én éppen egy londoni színpadon lesz, így esélytelennek véli, hogy megjelenjen a találkozón – olvashatjuk az Index tévézéssel foglalkozó blogján.

Bob Greenblatt, az NBC Entertainment elnöke már az összejövetel bejelentésekor óvatosan kezelte az ügyet. Nem ment bele a részletekbe, csupán kifejtette abbéli reményeit, hogy a hat szereplő végre újra összejöhet – bár azzal ő is tisztában volt, hogy ezt elég nehéz kivitelezni. Nos, Chandlert ezennel kihúzhatjuk a listáról. Vajon ki lesz a következő?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés