Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Februárban jön a Jóbarátok reunion

Vagy, ahogy Jenice mondaná: Ó, te jó ég!
Hirdetés
Hirdetés

Aki nem lepődik meg a Banánhinta Consuela hercegnő néven, és aki megsiratta az utolsó részt, az most velünk együtt nagyon izgatott lehet, hiszen február 21-én újra összejönnek a legjobb jóbarátaink.

Beszállsz, hogy duplázhassunk? Még 20 évet a független tájékoztatásnak!
Támogatom

2004 óta sok idő eltelt és minden rajongó hiányolja a csapatot, de közben tiszteljük is a sorozat készítőit, mert tudták mikor és hogyan kell befejezni a világ egyik legjobb sztoriját- persze azért titkon mégis reménykedtünk egy filmben, vagy egy bónuszrészben. Bár amit most februárban kapunk, az se nem film, se nem újabb rész, de azért jó lesz újra látni a hatosfogatot.

Kedvenceink egy találkozó erejéig, a rendező, James Burrows tiszteletére jönnek össze az NBC kétórás műsorában. Burrows több, mint 1000 epizódot forgatott és nevéhez olyan sorozatok köthetők, mint a Will és Grace , Mike és Molly , és persze a Jóbarátok .

Az NBC szerint bár mind a hat szereplő visszaigazolta, hogy részt vesz a műsorban, az komoly logisztikát igényel, hogy mindenki egy helyen és időben megjelenjen. Azért mi bízunk a találkozóban, főleg, hogy a legfrissebb hírek szerint a csapat egy kis meglepetéssel is készül a jeles alkalomból.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés