Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Amikor a gólyabálból színpadi szexshow lesz

Az ügyességi játék néven futó feladatok nem arattak maradéktalan sikert – sem a diákok, sem a professzorok körében.
-----

Óriási felháborodást keltett a yorkshire-i Hull Egyetem bulija, ahol a diákok bebizonyították: egy jutalomnyaralásért tényleg bármire képesek. Szorgalmasan isznak, vetkőznek és járnak termékenységi táncot a színpadon, de ha kell, akár egymást is felgyújtják a horvát tengerpart reményében.

Szex imitálása, mint ügyességi feladat
Daily Mail

Az egyetem diákszervezete idén is megrendezte a szokásos, gólyabálhoz hasonló, évindító partyt. A buli extrája egy horvát nyaralás volt, amit az ügyességi játékok győztesének ígértek. A vetélkedő gyorsasági kekszevéssel kezdődött – ezzel még nem is volt különösebb probléma. Aztán jöttek az ingyen italok és nem meglepő módon az egyre durvább feladatok is. Nem telt sok időbe, hogy a versenyzők vállalkozó szelleműre igyák magukat és gátlásaikat levetkőzve olyan feladatokat teljesítsenek, amin nem csak a konzervatív szemléletűek botránkoztak meg.

A kihívások között szerepelt szexjelenetet előadása, vetkőzés és ruhacsere is. Az ingyen italok után ez persze már nem okozott gondot, sőt, a lányok nagyon készségesen vonaglottak alkalmi partnereik előtt, vagy éppen fölött. A hangulatot állítólag a DJ is fokozta, aki a jelenlévők szerint durván szexista kommentekkel hergelte az erősebb nem tagjait. Mindeközben az őrjöngő tömeg megfogyatkozott, ugyanis a diákok jelentős része úgy gondolta, ami a színpadon folyik, az megalázó és gusztustalan.

Néhány ingyen ital után szó szerint a feje tetejére állt a világ
Daily Mail

De ez még nem minden. A termékenységi tánc után a DJ arra kérte az illuminált közönséget, hogy öngyújtó fényével biztassák a versenyzőket. Mint később kiderült, a gyertyafényes attrakciónak köszönhetően többen is megpörkölt hajjal és kiégetett ruhával hagyták el a buli helyszínét – olvashatjuk a Daily Mail cikkében.

Chris McGovern, a Kampány a Valódi Oktatásért elnöke szerint is természetes, ha a diákok néha tartanak egy ereszd el a hajam bulit, de mindennek van határa. Azt többen megerősítették, hogy a szervezők aktívan is részt vettek az ügyességi játéknak nevezett szexshow-n, így ők lesznek az elsők, akiket Chris McGovern számon kér.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra