Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Így lett hős a tetovált fodrászból

Az autista kisfiú nem hagyott más lehetőséget - James Williams végül a földön fekve vágta le a kissrác haját.
Hirdetés
Hirdetés

A négy éves Mason nem egy átlagos angliai kisfiú. Nemrég autizmus spektrumzavarral diagnosztizálták, ami bizony a család mindennapi életét is megnehezíti. Mason a különböző, váratlan ingerekre nagyon érzékenyen reagál, éppen ezért egy olyan triviális dolog, mint a hajvágás is nehézséget jelent. Ezt cselezte ki fodrásza, James Williams, akit nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy Mason megszökött a fodrászszékből.

Extrém hajvágás indul
mymodernmet.com
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Masont szülei nemrég elvitték a fodrászhoz, de amint az olló a füléhez közelített, a kisfiú izegni-mozogni kezdett, és egyre frusztráltabb lett. James ezt nem hagyta annyiban, és kérte a szülőket, hogy tegyenek még egy próbát. A kisfiú azonban már a székbe sem volt hajlandó beülni – ekkor jött az egyszerű, mégis forradalmi ötlet.

James odaadta a mobilját, látván, hogy az lenyűgözi a kisfiút. Mason persze, jó gyerek módjára rögtön a földre feküdt a mobillal, és elmélyülten nyomkodni kezdett. A hős fodrász ekkor melléfeküdt, és óvatosan, halk ollócsattogások közepette megalkotta Mason első igazi frizuráját.

A kreatív munka meghozta gyümölcsét
mymodernmet.com

A szülők hálásak, Mason az egészből szinte semmit sem vett észre, James pedig hihetetlenül boldog, hogy tehetett valamit a kisfiúért. Emberségből ötös!

via MyModernMet
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés