Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

5 film, amit láttál, csak el akarod felejteni

Igazi minősíthetetlen klasszikusok. Fájdalmasak az első perctől az utolsóig, de megéri.
-----

1. Kazaam

Nyugat.hu

Igen, ez az, amiben Shaquille O’Neal a dzsinn. Nem szükséges ennél többet hozzáfűzni a filmhez. Aki látta, tudja, miről van szó, aki még nem, az azonnal nézze meg, enélkül nem érdemes létezni. Esetleg csak annyit, hogy nem minden sportolónak áll jól, ha bepróbálkozik a színész szakmában.

2. A vasálarcos

Nyugat.hu

Ez a legjobb példája annak, hogy sok-sok jó színész miatt még nem lesz feltétlenül jó egy film. Ezen a képzavaron az se segít, hogy két Dicaprio is van benne. Persze a végén, amikor kiderül, hogy mindenki mindenkinek az apja és a lánya egyben, az abszolút elmenne egy vasárnap esti vígjátéknak.

3. Kétfejű cápa

Nyugat.hu

Igen, tudom, hogy bekerülhetne még pár hasonlóan vállalhatatlan alkotás az Asylum studio jóvoltából, de mivel a héten néztem újra, ennek adom ezt a helyet. A film címe meglehetősen jól tükrözi a témáját. Egy kétfejű cápáról szól. Nem tudjuk meg, hogyan jött létre, sőt, semmit nem tudunk meg. Egy csapat rettenetes tiniszínészt üldöz a végtelenül gagyi cápa. Ennyi.

4. Rubber, a gumiabroncs

Nyugat.hu

Hát, ez igazán nem semmi. Egy elszabadult gumiabroncsról van szó, ami azonkívül, hogy önálló életet él, még telepatikus képességekkel is rendelkezik. Ez a csoda pedig elkezd fejeket felrobbantgatni. Ebből a témából ki tudna hozni bárki egy valóban jó filmet? Mert a készítőknek nem sikerült. Nagyon nem.

5. A Maszk 2. – A Maszk fia

Nyugat.hu

Hát, ez… Mondanám, hogy ilyen rossz filmet még az életben nem láttam, ám nemrég néztem meg A szürke ötven árnyalatá t. De most maradjunk ennél. Amúgy sem vártam tőle semmit, de ha egy filmhez így ülsz hozzá, és még ezután is csalódást tud okozni, az már valami. Elképesztően ostoba filmről van szó. Már csak azért is szomorú, mert az eredetit nagyon szeretem.

Ha esetleg mégsem találkoztál volna ezekkel, akkor tudom ajánlani. Fájdalmasak az első perctől az utolsóig, de megéri. Egyre gyakrabban van kedvem ilyen direktbe szar dolgokat megnézni. És tényleg nem értem, hogy hihette ezekről bárki, hogy működni fognak.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra