Vörösboros forrócsoki, egyenesen a konyhából

Egy kis bor az esti kakaóba és máris jobban alszunk.
 
 

Vörösboros forrócsoki, egyenesen a konyhából

Egy kis bor az esti kakaóba és máris jobban alszunk.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Vörösboros forrócsoki, egyenesen a konyhából

Egy kis bor az esti kakaóba és máris jobban alszunk.

Szeretjük a forralt bort, imádjuk a forrócsokit, miért ne keverhetnénk össze a kettőt? Egy hosszú nap után egyébként is nehéz a döntés. A döntés, amit talán soha többé nem kell meghoznunk, ugyanis ha egyszer kipróbáltuk a boros csokicsodát, többé nem akarunk mást inni.

Ahhoz, hogy tökéletes legyen az esténk, nincs is másra szükségünk, mint másfél bögre tejre, 1/3 bögre darált vagy apróra vágott étcsokira, és egy csésze száraz vörösborra – a Cabernet Sauvignon talán a legjobb választás e nemes célra.

Öntsük a tejet és az apróra vágott csokit egy fazékba és közepes lángon, folyamatos keverés mellett olvasszuk fel a csokit. Ízlés szerint adhatunk hozzá cukrot vagy édesítőt is. Ekkor, a mezei forrócsokit turbózzuk fel a borral. Melegítsük, kevergessük kicsit. Ezután már csak az adagolás marad hátra.

Hedonistáknak a tejszínhab elengedhetetlen. Bon Appétit!

 

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

     

    Hirdetés

     

    Hirdetés

     

    Hirdetés

     
     

    Hirdetés

    Hirdetés