Így hűsölünk mi

Vodkás jégkrémmel.
 
 

Így hűsölünk mi

Vodkás jégkrémmel.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Így hűsölünk mi

Vodkás jégkrémmel.

Egyre melegebbek a nappalok. Mihez is kezd ilyenkor az ember? Bekapcsolja a ventilátort, ipari mennyiségű folyadékot hűt be és lehetőleg megpróbálja elkerülni a városi betonrengeteget. Na persze nem hiányozhat ilyenkor a jégkrém és a fagyi sem, bár ezzel valószínű a legtöbb nő nem ért egyet. Most azonban a diéták örökös királynői is fellélegezhetnek, ugyanis végre olyan jégkrém került a piacra, ami csupán 100 kalóriát tartalmaz. Hogy tovább fokozzuk az élvezeteket eláruljuk, hogy ez a jeges édesség még némi vodkát is (kb. 8%) tartalmaz, így nem csak diétás, de finom is. Attól függően, hogy egyedül vagy társaságban vagyunk, fogyaszthatjuk pohárba töltve vagy jégkrémként elnyalogatva.

Enjoy in the pouch or in a martini glass. #slimchillers #freezeyourassoff #vodka #martini

14 Likes, 1 Comments - Slim Chillers Inc. (@slimchillers) on Instagram: "Enjoy in the pouch or in a martini glass. #slimchillers #freezeyourassoff #vodka #martini"

Jelenleg négy ízben kapható a vodkás hűsítő: Appletini, Citrom, Görögdinnyés limonádé és Cosmopolitan-írja a kthchn. Egy hátulütője van a dolognak, hogy jelenleg Magyarországon még nem forgalmazzák őket, így ha valaki ki szeretné próbálni a vodkás jégkrémet, akkor Kaliforniáig, Arizonáig, Nevadáig vagy egészen Coloradóig kell utaznia.

Excited to be back in Costco for the Summer in select CA, NV, AZ , and CO locations...cheers!

548 Likes, 554 Comments - Slim Chillers Inc. (@slimchillers) on Instagram: "Excited to be back in Costco for the Summer in select CA, NV, AZ , and CO locations...cheers!"

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés