Világsztárok a Szomszédban!

13 év után Mariah Carey is egy karnyújtásnyira lehet tőlünk!
 
 

Világsztárok a Szomszédban!

13 év után Mariah Carey is egy karnyújtásnyira lehet tőlünk!
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Világsztárok a Szomszédban!

13 év után Mariah Carey is egy karnyújtásnyira lehet tőlünk!

Az elmúlt évek nagy változást hoztak a zeneiparban is, hiszen ma már ahelyett, hogy lemezboltok polcairól levéve haza vinnénk kedvencünk legújabb albumát, inkább streameljük, letöltjük a kedvenc számunkat. A rengeteg kalóz letöltésnek köszönhetően a zenészek bevételének jelentős részét már nem a lemez eladások teszik ki, inkább az új helyzet által rájuk „erőltetett” koncertek jegy eladásaiból származó pénzek gyarapítják bankszámlájukat jelentős mértékben. Egy vizuális élményért megéri olykor súlyos tízezreket kiadni és sok-sok kilométert utazni. Az előttünk álló tavasz elkényeztet minket, hisz igazi nagyágyuk érkeznek a közelbe. Lássuk kik is ők!

Április 19. Mariah Carey – Sweet Sweet Fantasy Tour, Bécs

A 46 éves Mariah 13 éve nem turnézott ennyire közel kis hazánkhoz. Utoljára 2003-ban, Bécsben a Charmbracelet Word Tourral járt ennyire közel hozzánk. Az ezt követő turnékkal alig, vagy nem is érintette Európát, az Egyesült Államokra, Kanadára és Ausztráliára koncentrált. A jelenleg is zajló Las Vegas-i koncert showk után végre az európai rajongókat is kiszolgálva március 15-én Glasgowban indítja a Sweet Sweet Fantasy Tourt, melynek egyik állomása Bécs lesz. Bár az igazán jó helyekre szóló jegyeket már elkapkodták, kis szerencsével még kapható jegy a turné osztrák állomására. Ki tudja mikor jön ismét ilyen közel hazánkhoz MC, szóval nem érdemes elhalasztani a lehetőséget!

Április 23. Conchita Wurst – Conchita Live mit Band, Graz

A sokakat megosztó 2014-es Eurovision győztes Conchita is turnéra indul, igaz nem a legnagyobb stadionokat fogja megtölteni, hanem inkább amolyan klub koncert sorozat lesz ez, mely Ausztriát és Németországot érinti. Olyannyira népszerű, hogy a legtöbb állomás Sold Out-os, Bécsben például a nagy érdeklődésre való tekintettel be kellet rakni még egy dátumot, melyre alig egy nap alatt elfogytak a jegyek. Kis szerencsével a grazi koncertre még kapunk eljuthatunk.

Május 2. Adam Lambert – The Original High Tour, Bécs

A 34 éves Grammy díjra jelölt amerikai énekes, február 23-án indul világkörüli turnéra. Az American Idol 2009-es szériájának második helyezettje Amerika után Európa felé veszi az irányt. Magyarország valamiért az ő turné állomási közül is kimarad, de május elején a bécsi Gasometerben láthatjuk élőben. A jegyértékesítés márciusban kezdődik, így jó eséllyel juthatunk hozzá jegyekhez.

+1
Április 20. Janet Jackson – Unbreakable World Tour, Prága

Bár csak enyhe túlzással állítható, hogy csak a szomszédig kell menni, de Janet sem azon sztárok közé tartozik, akik sűrűn járnak és koncerteznek Európában. A hajdani popkirály testvérének turnéja már az év elején útnak indult, igaz jelenleg egészségügyi problémák miatt szünetel. Miss Jackson utoljára 2011-ben turnézott Európában akkor is mindösszesen 7 koncertet adott. Prágán kívül Berlinben, Frankfurtban, Zürichben is láthatjuk.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés